reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
wiedziałyście, że test owulacyjny najlepiej jest zrobić najlepiej wieczorem, kiedy poziom hormonu luteinizującego jest najwyższy - nie należy wykonywać badania z pierwszego moczu porannego??? a ja robię rano jak ciążowy:/

Lux ile ona ma lat? madafaka masakra jakaś
no coraz bardziej Cię lubię... ale nie przywiązuję się - długo tu nie będziesz....:wink:
dokładnie tak jak powyżej - Lux, ile ona ma lat? przecież sądząc po wszelkich znakach na niebie i ziemi - coś koło tyle co Ty... to niech się głupia dupa nauczy, zechce, weźmie za to co trzeba, to jej się też ułoży...
Ty też nie dostałaś manny z nieba - nauczyłaś się, zapracowałaś, postarałaś się i teraz masz to. do czego doszłaś...
nienawidzę zawistnych ludzi - samym im się nie chce d... ruszyć, ale innym zazdrościć to chętnie...
moja siostra taka jest - jak skończyłam pierwsze studia, to ona też chciała, jakoś tam jej poszło, trochę jej pomogłam, potem zrobiłam drugie, trzecie, a ona już nie... zazdrość, zawiść... masakra. urodziłam syna bardzo młodo bo chciałam. ona córkę rok później bo wpadła. ja później nie mogłam mieć dzieci ze względu na zdrowie - ona nie chciała - usunęła...
ja urodziłam jeszcze dwójeczkę jak tylko okazało się że jednak mogę - to zawiść taka, że od 4 lat się nie odzywa... ja mam dom z ogrodem, obrotnego męża i własny biznes, a ona jest przedszkolanką z mężem niedojdą i wiecznym narzekaniem na wszystko... nie przejmuję się. z domu wyszłam z jedną torbą. wszystko co mam zawdzięczam sobie, swojej ciężkiej pracy i niegłupiej łepetynie... i mężowi, który wspiera mnie na każdym kroku...
dlatego - frajerzy niech się za robotę wezmą a nie zazdroszczą, ale zrobić im się nic nie chce...
złość mnie bierze, kiedy czytam coś takiego...

magoo - oby Twoje słowa okazały się prorocze:p halo a jak zajdę szybko to wrota zostaną przede mna zamkniętę na to forum??:)
nie zgadzam się, ja się z dnia na dzień coraz bardziej przywiązuję:)
cóż, łaskawie zezwalam, ale tylko 3 posty na dzień... no góra 5...
Matko i córko, jasne że drzwi, a nawet okna otwarte, ale już nie jako staraczka...
ja to w ogóle proponuję - zostańmy tu wszystkie -czy się uda czy nie - po prostu nie przenośmy się na żadne styczniówki, lutówki itp...
będą takie, co się starają, takie co są na początku ciąży, w połowie, pod koniec albo już z maluszkami - będziemy mogły sobie nawzajem więcej pomóc, podpowiedzieć...

wiedziałyście, że test owulacyjny najlepiej jest zrobić najlepiej wieczorem, kiedy poziom hormonu luteinizującego jest najwyższy - nie należy wykonywać badania z pierwszego moczu porannego??? a ja robię rano jak ciążowy:/

W instrukcji obslugi moich testow jest napisane aby nie robic z porannego moczu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ona jest o wszystko zazdrosna, o mieszkanie, o moja prace o meble o firanki, ze nam sie uklada a jej nie....ciaza to jeszcze powiekszyla, ona ma 33 lata i nawet obiadu nie zrobi a jej dzieckiem jej mama sie zajmuje bo jej sie nie chce jak to na mowi szkoda Jula, ze uroslas i gada do niej ty skalubusku i śkalbie a dziecko sie wkurza, bo prawie 11 lat

reklama
ona jest o wszystko zazdrosna, o mieszkanie, o moja prace o meble o firanki, ze nam sie uklada a jej nie....ciaza to jeszcze powiekszyla, ona ma 33 lata i nawet obiadu nie zrobi a jej dzieckiem jej mama sie zajmuje bo jej sie nie chce jak to na mowi szkoda Jula, ze uroslas i gada do niej ty skalubusku i śkalbie a dziecko sie wkurza, bo prawie 11 lat
Ale rozumiem ze ogólnie to zdrowa jest ...bo im więcej czytam tym większe nam wrażenie ze dziewczyna troszkę ma problemy z główka ...i nie chce hej obrażać. ..broń Boże tylko ...chyba nie muszę pisać to chyba jasne :)

Do góry