Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
łoaboga, jestem mistrzem czytania instrukcji, a tu taka wtopa. Ale mam wytłumaczenie - moje są pakowane próżniowo pojedynczo i nie miałam ulotkiW instrukcji obslugi moich testow jest napisane aby nie robic z porannego moczu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ona jest o wszystko zazdrosna, o mieszkanie, o moja prace o meble o firanki, ze nam sie uklada a jej nie....ciaza to jeszcze powiekszyla, ona ma 33 lata i nawet obiadu nie zrobi a jej dzieckiem jej mama sie zajmuje bo jej sie nie chce jak to na mowi szkoda Jula, ze uroslas i gada do niej ty skalubusku i śkalbie a dziecko sie wkurza, bo prawie 11 lat
brawo brawo hip hip hurrraaaaa!!!!!Dzień dobry ! Witam się nieśmiało
Nie skupiaj sie na dniach cyklu. Robcie z mezem swoje. Bedziesz miala jasnosc jak @ przyjdzie- a moze nie przyjdzie[emoji12]Mamuniol smutek jest bo ciężko bardzo. Nie mogę określić w którym dniu cyklu jestem. Raz mam śluz , raz nie ...
Wiem kochana. Dla mnie faza lutealna ciągnie się w nieskończoność. I ciąģle mam w glowie: udalo sie czy się nie udało.Mamuniol to jest bardzo łatwo mówić a już gorzej wykonać