reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry dziewczyny :)
@ zawitała do mnie w nocy. I to z takim byłem brzucha, że spać nie mogłam a tabletki pomagały na godzinę.
Przynajmniej będę mogła badania porobić :)
Termin następnej @ 21.05
Miłego dnia :)

reklama
Luxi no co za dziwolag. Ale ja tu widze winę matki. Kocham swoje dzieci bardzo zrobila bym dla nich wszytko, ale nie zrobilabym wszystkiego za nich. Pozniej dzieciaki wyrastaja na takie niedojdy zyciowe... ehhh co tu duzo mowić, nie zwracaj uwagi i tyle.
Magoo- wspołczuje siostry, krora powinna być przyjaciółką a nie wrogiem. Ja sobie nie wyobrazam takiej sytuaxji. Dama mam siostrę i cieszę się z kaźdefo jej sukcesu i razem z nią płaczę z porażki...
Yesenia- no cześć, smutek minął? Lepsze samopoczucie. Myślalam o Tobie. Wiem ze jest ci ciężko, ale nie poddawaj się[emoji8]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kolekcjonerka i paraplu ja testow nie robie wlasnie dlatego, że one nie dają dla mnie jasnego obrazu. Mialam incydentalny przypadek, ze kiedys probowalam przez 2 msc i nie wiedzialam kiedy ta owu. Kreski niemal identyczne przez 4 dni. Nie wiedzialam jak na to patrzec...

W instrukcji obslugi moich testow jest napisane aby nie robic z porannego moczu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
łoaboga, jestem mistrzem czytania instrukcji, a tu taka wtopa. Ale mam wytłumaczenie - moje są pakowane próżniowo pojedynczo i nie miałam ulotki:p

ona jest o wszystko zazdrosna, o mieszkanie, o moja prace o meble o firanki, ze nam sie uklada a jej nie....ciaza to jeszcze powiekszyla, ona ma 33 lata i nawet obiadu nie zrobi a jej dzieckiem jej mama sie zajmuje bo jej sie nie chce jak to na mowi szkoda Jula, ze uroslas i gada do niej ty skalubusku i śkalbie a dziecko sie wkurza, bo prawie 11 lat

ten przypadek do złudzeni przypomina mi moją szwagierkę. też 33lata mieszka z teściową (teść nie żyje) nigdy nie miała chłopaka, nie ma żadnych znajomych, od 3 lat (!?!?!?!?!!!!!!) na bezrobociu.......czyli czytajcie - na utrzymaniu tesciowej ktora zarabia baaaaardzo mało.....

Dzień dobry ! Witam się nieśmiało :blink:
brawo brawo hip hip hurrraaaaa!!!!!

Chyba dostalam okres...
Brzuch nie boli na razie wydzielina brazowa i malo.
Ja sie pytam co tak wczesnie...
Temp od wczoraj nie spadla...

reklama
Mamuniol to jest bardzo łatwo mówić a już gorzej wykonać
Wiem kochana. Dla mnie faza lutealna ciągnie się w nieskończoność. I ciąģle mam w glowie: udalo sie czy się nie udało.

Postaraj się chociaż trochę wędrować myślami w innym kierunku.
Co do sluzu to ja teź nie mam go zawsze. Czasem mniej, czasem wcale, a czasem " plywam" a owu mam... twoj organozm dostal sporo hormonow, wiec przyjmij to co powiedziala ci lekarka- ze masz teraz non stop owulki[emoji6]

Do góry