reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Screenshot_2016-12-14-16-49-14.png
Taki dzień do dupy wczoraj wieczorem jajniki mnie nawalały, że zasnąć nie mogłam, szyjka dziwnie kuła rano test negatywny a dziś 26 dc z 28 ehh temperatura mnie namówiła do testowania podeszła dość :realmad: zerknijcie na wykres i oceńcie czy mam co się jeszcze łudzić ?

Załączniki

• Screenshot_2016-12-14-16-49-14.png
    Screenshot_2016-12-14-16-49-14.png
    62,1 KB · Wyświetleń: 388
Ok @NeSSi chodziło o to, że wodnisty- nie rozciagliwy... o to chodzi. Bo śluz jajka kurzzego, ktory pojawia się kilka dni przed owu z wodą nie ma nic wspólnego ;) później już w owu bardziej wodnisty- mnieej rozciagliwy, a przed @ to np. U mnie znów lecący, gesty, metny.

Ok @NeSSi chodziło o to, że wodnisty- nie rozciagliwy... o to chodzi. Bo śluz jajka kurzzego, ktory pojawia się kilka dni przed owu z wodą nie ma nic wspólnego ;) później już w owu bardziej wodnisty- mnieej rozciagliwy, a przed @ to np. U mnie znów lecący, gesty, metny.
Mi ginka o wodnistym jak woda nie klejącym mówiła, że jest jak najbardziej płodny, nawet lepiej plemnikom się w nim przemieszczać ...

Zobacz załącznik 787508 Taki dzień do dupy wczoraj wieczorem jajniki mnie nawalały, że zasnąć nie mogłam, szyjka dziwnie kuła rano test negatywny a dziś 26 dc z 28 ehh temperatura mnie namówiła do testowania podeszła dość :realmad: zerknijcie na wykres i oceńcie czy mam co się jeszcze łudzić ?
Grunt ze nie spada, póki cię nie zalało to wszystko jest możliwe [emoji4]
Dziewczyny u mnie też lipa 27biel biel
Nieeeee [emoji20] [emoji30]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Mi ginka o wodnistym jak woda nie klejącym mówiła, że jest jak najbardziej płodny, nawet lepiej plemnikom się w nim przemieszczać ...
On jest już w sama owu praktycznie... SrorAnia ma 9dc więc stawialam raczej na kurze jaajko, bo za wcześnie na.wodnisty plodny, chyba, że aż tak owu się przesunęła...

Do góry