reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Screenshot_2016-12-14-16-49-14.png
Taki dzień do dupy wczoraj wieczorem jajniki mnie nawalały, że zasnąć nie mogłam, szyjka dziwnie kuła rano test negatywny a dziś 26 dc z 28 ehh temperatura mnie namówiła do testowania podeszła dość :realmad: zerknijcie na wykres i oceńcie czy mam co się jeszcze łudzić ?

Załączniki

• Screenshot_2016-12-14-16-49-14.png
    Screenshot_2016-12-14-16-49-14.png
    62,1 KB · Wyświetleń: 381
Ok @NeSSi chodziło o to, że wodnisty- nie rozciagliwy... o to chodzi. Bo śluz jajka kurzzego, ktory pojawia się kilka dni przed owu z wodą nie ma nic wspólnego ;) później już w owu bardziej wodnisty- mnieej rozciagliwy, a przed @ to np. U mnie znów lecący, gesty, metny.

Ok @NeSSi chodziło o to, że wodnisty- nie rozciagliwy... o to chodzi. Bo śluz jajka kurzzego, ktory pojawia się kilka dni przed owu z wodą nie ma nic wspólnego ;) później już w owu bardziej wodnisty- mnieej rozciagliwy, a przed @ to np. U mnie znów lecący, gesty, metny.
Mi ginka o wodnistym jak woda nie klejącym mówiła, że jest jak najbardziej płodny, nawet lepiej plemnikom się w nim przemieszczać ...

Zobacz załącznik 787508 Taki dzień do dupy wczoraj wieczorem jajniki mnie nawalały, że zasnąć nie mogłam, szyjka dziwnie kuła rano test negatywny a dziś 26 dc z 28 ehh temperatura mnie namówiła do testowania podeszła dość :realmad: zerknijcie na wykres i oceńcie czy mam co się jeszcze łudzić ?
Grunt ze nie spada, póki cię nie zalało to wszystko jest możliwe [emoji4]
Dziewczyny u mnie też lipa 27biel biel
Nieeeee [emoji20] [emoji30]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Mi ginka o wodnistym jak woda nie klejącym mówiła, że jest jak najbardziej płodny, nawet lepiej plemnikom się w nim przemieszczać ...
On jest już w sama owu praktycznie... SrorAnia ma 9dc więc stawialam raczej na kurze jaajko, bo za wcześnie na.wodnisty plodny, chyba, że aż tak owu się przesunęła...

Do góry