reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Grunt ze nie spada, póki cię nie zalało to wszystko jest możliwe [emoji4]

Nieeeee [emoji20] [emoji30]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Windy91 jutro chwila prawdy jak test nic nie pokaże to będzie wszystko jasne w sobotę planowo @ mnie przywita :oo:

Do południa bolał jak diabli, i wróciło dużooooo śluzu zatem to owulkowy ból ...ale jaki! Normalnie chodzić nie mogłam. Ok 20:00 mam usg, to zobaczymy czy popękały :) Poprawiliśmy z rana z moim ...i zobaczymy :) A Ty kiedy usg masz by zobaczyć co tam się święci ?
Usg mam we wtorek 20 grudnia to będzie 15 dc. Ciekawe co zobaczę....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zobacz załącznik 787508 Taki dzień do dupy wczoraj wieczorem jajniki mnie nawalały, że zasnąć nie mogłam, szyjka dziwnie kuła rano test negatywny a dziś 26 dc z 28 ehh temperatura mnie namówiła do testowania podeszła dość :realmad: zerknijcie na wykres i oceńcie czy mam co się jeszcze łudzić ?
Wykres ciekawy ... te skoki temp, mieszczą się w granicach błędu pomiarowego, zatem jest nadzieja jak rośnie a nie spada :) Cykle masz jak w zegarku ?
Dziewczyny u mnie też lipa 27biel biel
Dorotka co 28 dni masz ?:( cykle ?
Ponoc tragedia to nie byla :p no mam nadzieje ze zeszła calkiem bo jak teraz mi się nie uda zajść w ciaze to następny cykl owulacyjny byłby z tego zatorbielalego jamnika :) bo jak nie to raczej dupa z owulki :'(
A u Ciebie owulka jest raz z jednego raz z drugiego jajnika ?
U mnie od łyżeczkowania tylko z prawego ...
----------------------------
Idę się szykować do ginekologa ...napięcie rośnie, podbrzusze boli i jajnik czuję nadal :]

Do góry