Bo od wczoraj, a to był 9 dc mam mokro w majtkach... :/
Ja sie nie znam, nie bralam clo nigdy..[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo od wczoraj, a to był 9 dc mam mokro w majtkach... :/
A ja wiem czy on płodny nigdy tego nie obserwowałam@StorAnia ale to płodny tak? No zaczyna się zwykle z 2-3dni przed owu, więc to bardzo możliwe
Ok, to sprawdź na papierze na początek czy taki sliski klejacy czy jak woda sluz plodny to jak białko jajka kurzego, przezroczysty i ciągnącyA ja wiem czy on płodny nigdy tego nie obserwowałam
Oby tak byłoSiedze w poczekalni u lekarza i ku*wa czuje klucie! Nie takie mocne ale czuje!
Matko niech to bedzie fasolinka!
Termin klucia zgadza sie, 7dpo, wyglada to podobnie jak w kwietniu, tylko duuuuuzo slabsze.
No to rzeczywiście jesteś 2 dni przed @Ale srednia mojego cyklu z ostatniego polrocza to 24dni. Ostatnie dwa cykle po 23 dni[emoji17]
Jak woda... co to znaczy?Ok, to sprawdź na papierze na początek czy taki sliski klejacy czy jak woda sluz plodny to jak białko jajka kurzego, przezroczysty i ciągnący
Jak woda to niepłodny. Plodny jest gęsty i przypomina białko kurzeJak woda... co to znaczy?