Powinien zejśćBrałam. A jest możliwość że nie zeszła pomimo dupka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinien zejśćBrałam. A jest możliwość że nie zeszła pomimo dupka?
Jak woda czyli taki nie klejący się plodny to jak piszemy, przeźroczysty i rozciagliwy, przy podcieraniu czuć takie śliskieJak woda... co to znaczy?
[emoji17] [emoji17]Hej. Ja trzeci test robiłam na następny dzień (bobo test) i już nie było cienia jak na poprzednich dwóch. Chyba nic z tego. Dzis 49 Dc i czekam na @...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ech kurde [emoji17]Antonia, a mierzysz temp?
Moj wykres wrozy tylko jedno
Zreszta czuje @ w kosciach[emoji849]
Paraplu [emoji7] [emoji7] u mnie też jakieś 7dpo i cholera czuję to podbrzusze i prawy jajnik.... Ooooooochhhhhh niech ten czas płynie szybciej!!!Siedze w poczekalni u lekarza i ku*wa czuje klucie! Nie takie mocne ale czuje!
Matko niech to bedzie fasolinka!
Termin klucia zgadza sie, 7dpo, wyglada to podobnie jak w kwietniu, tylko duuuuuzo slabsze.
To ja już nie wiem co jest ze mną... Masakra. Hormony ponoć książkowe, tarczyca oki, a owulacji jak nie było tak nie ma... Szlag mnie trafia...Powinien zejść
Ja też nie miałam dlatego biorę owitrelleTo ja już nie wiem co jest ze mną... Masakra. Hormony ponoć książkowe, tarczyca oki, a owulacji jak nie było tak nie ma... Szlag mnie trafia...
Udziela mi sie! . I ogólnie chodzę jakas jak balon napompowana[emoji17] [emoji17]
Ech kurde [emoji17]
Paraplu [emoji7] [emoji7] u mnie też jakieś 7dpo i cholera czuję to podbrzusze i prawy jajnik.... Ooooooochhhhhh niech ten czas płynie szybciej!!!
Ja chyba nie mam szans na ten lek. Moja przychodnia nie prowadzi leczenia bezpłodności...Ja też nie miałam dlatego biorę owitrelle
Czyli jest szansa tylko mam dylemat, czy męczyć go codziennie czy co drugi dzieńWodnisty śluz jest płodny !!!!! ''Wodnisty – śluz przejrzysty, niemalże o konsystencji wody. Daje wyraźnie uczucie wilgoci. Jest on zaliczany do śluzu płodnego.''