reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć Kochane. U mnie @ nadal nie ma i już szału dostaje... zrobiłam jeszcze raz test bo temperatura mnie zrobiła w kulki i wzrosła ale negatywny. Nie mam pojęcia co sie dzieje ... może coś z hormonami...

@Luxuorius duży okragly brzuszek i bardzo ładny wozek. Coś czuje ze niedługo Natanek zechce wyjść na świat skoro wszystko juz na niego czeka ;)

reklama
Wykres ciekawy ... te skoki temp, mieszczą się w granicach błędu pomiarowego, zatem jest nadzieja jak rośnie a nie spada :) Cykle masz jak w zegarku ?

Dorotka co 28 dni masz ?:( cykle ?

A u Ciebie owulka jest raz z jednego raz z drugiego jajnika ?
U mnie od łyżeczkowania tylko z prawego ...
----------------------------
Idę się szykować do ginekologa ...napięcie rośnie, podbrzusze boli i jajnik czuję nadal :]
Tak co 28dni,więc dziś powinno coś wyjść jeżeli zaszłam 15dc to już 12dpo a jak 17 to dziś dopiero 10dpo

Wykres ciekawy ... te skoki temp, mieszczą się w granicach błędu pomiarowego, zatem jest nadzieja jak rośnie a nie spada :) Cykle masz jak w zegarku ?

Idę się szykować do ginekologa ...napięcie rośnie, podbrzusze boli i jajnik czuję nadal :]
Czekamy na wieści od lekarza

No tak mi gin powiedzial ale sie nie wczuwalam :) torbiel po poronieniu mi narosla w 2-3 tyg i powiedzial ze bedzie hamowac owulacje z tego jajnika.. W sumie tO moze go zle zrozumialam :0
Czyli jest nadzieja ze przyszly cykl w razie co bedzie z owulacja?! ;)

Ja chyba nie mam szans na ten lek. Moja przychodnia nie prowadzi leczenia bezpłodności...
W Polsce mieszkasz? Lek ovitrelle przeciez na receptę moze ci przepisać jakikolwiek gin, kupisz w aptece i sama możesz sobie podać jak na usg bedzie odpowiednio duży pecherzyk.

Zobacz załącznik 787508 Taki dzień do dupy wczoraj wieczorem jajniki mnie nawalały, że zasnąć nie mogłam, szyjka dziwnie kuła rano test negatywny a dziś 26 dc z 28 ehh temperatura mnie namówiła do testowania podeszła dość :realmad: zerknijcie na wykres i oceńcie czy mam co się jeszcze łudzić ?
przeciez ty masz dopiero 9dpo - jesli wykres dobrze wyznaczył owu.. to jeszcze bardzo wczesnie! Jaka długa masz fazę lutealna? Jesli 14 dni ksiazkowo to jesCze masz 4-5 dni do @.

Dziewczyny u mnie też lipa 27biel biel
A który to dpo?

On jest już w sama owu praktycznie... SrorAnia ma 9dc więc stawialam raczej na kurze jaajko, bo za wcześnie na.wodnisty plodny, chyba, że aż tak owu się przesunęła...
Spark, ja mam raczej odwrotnie - najpierw mam wodnisty a im bliżej owu tym bardziej staje sie kurzym białkiem rozciagliwym.
Czasem ten rozciągliwy nie jest przezroczysty, nie musi byc, zeby był płodnym. Ważna jest konsystencja. Konsystsencja rozciagliwego to płodny, a konsystencja kremowa, lepka - faza progesteronowa = niepłodny.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek (08.2015 7tc), starania od 2014 roku, MTHFR A i C hetero, plemniki słaboruchliwe
Pregna plus, B6+B9+B12 metylowe, Acard, Colostrum, Inofem; w ciąży dodatkowo Clexane i progesteron

XI.2016 - pierwsze IUI-

Cześć Kochane,

Basiu, Windy dziękuję, ze pytacie. U mnie w porządku. Pogodzilam się z tym, co się stało. Odpuscilam. W tym miesiącu nie ma starań. Poza tym od 2.12 skończyłam dopiero plamienie po krwawieniu.
Daje sobie czas do wakacji, na spokojnie i zobaczymy co wyjdzie ;)

Trzymam za Was kciuki. Wchodzę od czasu do czasu, podczytuje. ;)

reklama
Znowu mam śluz kawa z mlekiem z brązowymi nitkami tak bylo tez przy 1 i 2 ciazy :) dziś 22 dc

Kurczę, kotek wymiatasz! :) ależ płodna z ciebie sztuka!! :) trzymam kciuki!
Jaki ma plan twoj gin na kolejna ciąże, zeby wszystko dobrze sie potoczyło? Jakies dodatkowe leki?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek (08.2015 7tc), starania od 2014 roku, MTHFR A i C hetero, plemniki słaboruchliwe
Pregna plus, B6+B9+B12 metylowe, Acard, Colostrum, Inofem; w ciąży dodatkowo Clexane i progesteron

XI.2016 - pierwsze IUI-

Do góry