reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzis sie smialam z mojego meza bo rano jak wystartowalam do wc to jak wyszlam pierwsze pytanie dlaczego testu nie zrobilam tlumaczylam mu ze za szybko jeszcze ale nie bardzo do niego to docieralo

Bertha, trzymam mocno kciukasy! Och, och, nie mogę się doczekać [emoji1]
My się wczoraj poprzytulalismy, trzeba było ten śluz wykorzystać [emoji38]
A mi sie dzisiaj śniło że wnosilam noworodka w gondoli, mowiac że jest w końcu domu... Masakra, idzie ześwirowac [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ehhh chyba za duze nadzieje pokladam w tym pierwszym cyklu. Boje sie okrutnie rozczarowac, zwlaszcza, ze na 19 stycznia mialam termin i ciezko bede go znosic jak teraz sie nie uda. Psycha to czesto wiekszy wrog niz przyjaciel.
Mam takie jazdy nastroju, ze szok. W ciagu jednego dnia przechodze od pelnej ekscytacji, ze skoro wtedy udalo sie za pierwszym razem to czemui teraz ma sie tak nie udac a po godzinie jestem na dnie rozpaczy, ze przeciez nie mam niewyczerpanego szczescia i na bank sie rozczarujd tego 21 grudnia....ehhh serio, niech mnie ktos uspi na te 2 tygodnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Docia czyli jak mój miał 25 to mogła mi dać owitrelle, a nie kazać się starać i liczyć, że pęknie? Jak to jest właściwie, kiedy one z założenia są na tyle dojrzałe żeby peknac? Totalnie się na tym nie znam.
Teraz to i tak już po ptakach bo jest przetrwały, ale tak już z ciekawości pytam żeby zrozumieć mechanizm

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zwykle pęcherzyki pękają miedzy 20-25mm... Może gin uważała, że jednak.sam pęknie, nie wiem ;)

Do góry