reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Happy Season 9 GIF by The Office
Zostało mi jeszcze 10 stron do nadrobienia i przeczytania tej kłótni 🙈 miałam odpowiedzieć na kilka komentarzy ale chyba już sobie daruje.
Te memy mnie rozśmieszyły i poprawiły mi humor, więc na tym zakończę 😝

Nie wiem co tam dalej pisałyście, doczytam sobie, ale dziewczyny musimy już przestać się kłócić, bo to do niczego nie prowadzi. Każda z nas jest inna, ma inne zdanie i poglądy na daną sytuację i tego nie zmienimy. A to, że będziemy sobie ciągle pisały swoje racje też nic nie da.
Jesli któraś z Was uraziłam moimi słowami to przepraszam, nie to miałam na celu.
Mimo, że to mój pierwszy wątek kresek to szkoda, że akurat u mnie porobiła się taka g*wno burza. No nic, człowiek uczy się całe życie 😁

Myślę, że te staraczki, które starają się od lat powinny prowadzić kreski, a nie nowe osoby, żeby nie było, że nowe odbierają Wasze wątki, bo to Wy je stworzyłyście 😊
Ale to już zależy od Was. Ja poprowadzę ten wątek do końca stycznia, a później już odpuszczam prowadzenie.

Wspierajmy się dziewczyny tak jak wcześniej, bo wiedza każdej z Was jest bardzo cenna i przydatna innym ❤️

reklama
jeszcze zapytam , ale to robisz codziennie ? Jak tak to od którego dnia ? Bo może ta kreska już ciemnieje ? 🫣🤔
Nie nie ja robiłam in vitro i dopiero przed wczoraj miałam transfer 😉
Pierwszy test robiłam w dniu transferu czyli 7 dni po ovi i dziś czyli 9 dni po, ale to jest 2dpt, więc nie możliwe, a kreska jednak blednie.

to ja nie wiem ,mój jest chyba jakiś inny albo płynie w nim kobieca krew 😅 bo on najchętniej to by chciał żebym sikała 6 dni po owulacji haha 😅 nawet teraz mimo tego że jestem po zastrzyku to mnie namawia ,bo może kreska już ciemnieje 😅
Mamy taki kalendarz na lodówce i zaznaczyłam w nim badanie beta HCG a mąż pyta co tak późno 🤣 Mimo że zawsze się śmieje ze mnie że tak wcześnie testuje to też czeka na wynik i po pobraniu co chwilę pyta czy sprawdzałam czy już są. Wytanczylismy się za wszystkie czasy i już w łóżkach jesteśmy. Mimo że dzieci u babci to stwierdziliśmy że każdy śpi osobno by pierwszy raz od kilku lat się wyspać 🤣 Sexik był przed imprezą i mówiłam mu w drodze do domu że coś mnie brzuch boli to się śmiał że może implantacja 😆 Chyba wkoncu wyluzował i sam się z tego wszystkiego śmieje.

Seth Meyers Omg GIF by Late Night with Seth Meyers

Matko dziewczyny, od północy nadrabiałam te wszystkie strony i dopiero skonczylam!

Do wielu postów już nie będę się cofać, ale dodam tylko @penguinlicious że dziękuję za Twój post, myślałam, że jestem jedyną z takim uczuciem osamotnienia! Ogólnie za bardzo nie lubię zmian, więc najchętniej to bym chciała na każdym wątku te dziewczyny co były jak dołączyłam (nowe mi nie przeszkadzają, ale jak któraś odchodziła na wątek mamusiowy to pomimo radości się czułam jak porzucona xd )

reklama
Do góry