Patii26
Fanka BB :)
Zostało mi jeszcze 10 stron do nadrobienia i przeczytania tej kłótni miałam odpowiedzieć na kilka komentarzy ale chyba już sobie daruje.
Te memy mnie rozśmieszyły i poprawiły mi humor, więc na tym zakończę
Nie wiem co tam dalej pisałyście, doczytam sobie, ale dziewczyny musimy już przestać się kłócić, bo to do niczego nie prowadzi. Każda z nas jest inna, ma inne zdanie i poglądy na daną sytuację i tego nie zmienimy. A to, że będziemy sobie ciągle pisały swoje racje też nic nie da.
Jesli któraś z Was uraziłam moimi słowami to przepraszam, nie to miałam na celu.
Mimo, że to mój pierwszy wątek kresek to szkoda, że akurat u mnie porobiła się taka g*wno burza. No nic, człowiek uczy się całe życie
Myślę, że te staraczki, które starają się od lat powinny prowadzić kreski, a nie nowe osoby, żeby nie było, że nowe odbierają Wasze wątki, bo to Wy je stworzyłyście
Ale to już zależy od Was. Ja poprowadzę ten wątek do końca stycznia, a później już odpuszczam prowadzenie.
Wspierajmy się dziewczyny tak jak wcześniej, bo wiedza każdej z Was jest bardzo cenna i przydatna innym