reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

My wczoraj pierwsze staranki w tym cyklu także znieczulenie normalne, p.bólowe wzięłam juz po powrocie do domu. Antybiotyku nie wzięłam. Mam nadzieje, że nie trzeba będzie. Za tydzień zdjęcie szwów. Jakby nie plany z dzieckiem to bym tak pewnie chodziła z tą ósemka. A popsula mi się i nie bylo dojścia do niej. Tak ogólnie to mam zdrowe zęby. 2 plomby jakieś . A wy jak dziewczyny z zębami?? Bo w ciąży lepiej mieć wszystko zrobione.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie zęby muszą być zdrowe, bo nimi pracuję :D Widział ktoś logopedę z próchnicą ?:D
Czas ''popylać'' do przedszkolaków :) Do wieczorka ! :)

reklama
Dziekuje za wsparcie i mile slowa dziewczyny :* nocka z glowy, chlopak, ktory wyladowal w szpitalu wczoraj poznym wieczorem wyszedl....Tomek czuje sie lepiej, ja pol nocy beczalam :(

Dziekuje za wsparcie i mile slowa dziewczyny :* nocka z glowy, chlopak, ktory wyladowal w szpitalu wczoraj poznym wieczorem wyszedl....Tomek czuje sie lepiej, ja pol nocy beczalam :(
Nie denerwuj się. Najważniejsze że wszyscy żyją auto drugie kupisz życia nie. Problemy finansowe to pikuś z perspektywą utraty męża w dodatku będąc w ciąży. Chwile grozy za nami, reszta się ułoży ;)

Dzien dobry :)

2dpo [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Jeju jeszcze 2 tygodnie na chwile prawdy [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przynajmniej wiesz kiedy masz owu...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Witam... Ja się dzis tak okropnie czuje ze szok.. W zasadzie od wczoraj chodzę jak zombie :p bol Glowy, ogólnie chyba calosciowy.. Bol jamnikow.. Owulka wg mnie byla w niedziele albo pon... Ogólnie temp ciała 37-37.2...

Ostatnia edycja:
Do góry