reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny dzis moj 23 dc @ na 14.12 tym razem w tym cyklu przestalam sie wsluchiwac w siebie i nawet owulacja nie byla tak mocno odczuwalna. Pochorowalam sie i jestem na l4 bylam u rodzinnej powiedzialam ze staramy sie o dziecko i nie wiem czy zaskoczylam czy nie. Szok bo lekarka po badaniu mi powiedziala ze nie da mi lekow poniewaz wydaje jej sie ze zaskoczylam .... No coz stwierdzila to ze moje objawy chorobowe na to wskazuja. Testy kupilam ale moim zdaniem za wczesnie na testowanko... Lekarka odlozyla mi leki na nadkasowosc zoladka ktore biore od lat i dzis juz mi zaczyna zgaga dokuczac.Kochane co robic ??pierwszy cykl w ktorym nic mnie nie boli piersi normalne

Witajcie kochane:) cieżko się czyta o tych waszych porodach normalnie ciarki przechodza..:( jak widac porody to nie bajka.. facet to ma lekkie zycie. zadnego okresu, o porodzie tez pojecia nie ma. berta dawaj 2 kreseczki;p na pocieszenie:) trzymam mocno:)

pyzunia86 kochana cieszyc sie to chyba jeszcze za wczesie. Może nie zawsze muszą być jakies objawy:) Niestety nie udało mi się jeszcze zajsć może Tobie sie udalo:)

Oj co prawda to prawda. My wczoraj dzialalismy. Dzisiaj chyba owu. A ja byłam rano wyrywać ząb mądrości. Krew się leje. Bólu jeszcze nie czuje bo znieczulenie działa. Mam nadzieje, ze wieczorem będzie ok żeby działać :)

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ciebie podziwiam boje się strasznie dentysty:( mam nie przyjemne wspomnienia..

Wiem dopoki nie zobacze 2 kresek to nie robie sobie nadzei.poprostu chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat i porade kiedy zatestowac

reklama
Do góry