reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

O moje tematy, ale co myślisz o tych metodach? Bo ja np biorę 2 lata wit d w dawce 8 tys jednostek i mam zawrotne 61 poziom 🤐
A pasozyty przebialam u dziecka, tabsy z apteki nic nie dały, więc wtedy człowiek łapie się wszystkiego..
Ciężko powiedzieć co myślę, natomiast jestem w tej części ktora ma jakies traumy z dziecinstwa... dda.. etc... dlatego mysle ze raczej te kody emocji na mnie zadziałaja na zasadzie jakiejs terapii.
Sam biorezonas.. no raczej w to nie uwierzę, a podobny tlumyustawiają się do takich bio szarlatanów.
Potrafię zrozumieć też, ze tonący chwyta się wszystkiego

U mnie wit d na zawrotnym poziome 35..znowu spadlo z 40 .
Endo dala mi wit d w kroplach, lek.
Natomiast tak slyszlaam że te 4 tys które ja biorę to jest malo, bo słabo przyswajam.

reklama
Ciężko powiedzieć co myślę, natomiast jestem w tej części ktora ma jakies traumy z dziecinstwa... dda.. etc... dlatego mysle ze raczej te kody emocji na mnie zadziałaja na zasadzie jakiejs terapii.
Sam biorezonas.. no raczej w to nie uwierzę, a podobny tlumyustawiają się do takich bio szarlatanów.
Potrafię zrozumieć też, ze tonący chwyta się wszystkiego

U mnie wit d na zawrotnym poziome 35..znowu spadlo z 40 .
Endo dala mi wit d w kroplach, lek.
Natomiast tak slyszlaam że te 4 tys które ja biorę to jest malo, bo słabo przyswajam.
Ja pobierałam krew w Alabie, babeczka która pobierała zapytała ile tej wit lykam...mówiła żeby łykac 10 tys 🫣
Ale fakt jest taki, że przez dwa lata skoczyło z 22 na 61 po 8 tys jednostek codziennie, leku, a ja bym chciała ok 100 bo u nas te normy to sobie można wsadzić...

To ja słyszałam o piciu nafty oczyszczonej na czczo. Ponoć zwalcza to wszelkie pasożyty.
Ale nie chcę siać herezji, takie tematy to już każdy na swoją odpowiedzialność, wiadomo :)
Pasożyty i odrobaczanie to dobry plan jak człowiek wie co robi: nie na własną rękę,bo można sobie niestety zrobić krzywdę i dodatkowo zatruć organizm. Tzn. najpierw przez kilka miesięcy trzeba przygotować organizm by był w stanie przejść przez taki detoks, a także wiedzieć jakie pasożyty są już w organizmie na poziomie gospodarza, czyli jest przerost,a nie gościa. Dlaczego? Bo substancjami,lekami, suplemetami niszczymy, zabijamy dane pasożyty w organizmie i jak nie jest on przygotowany, i wspierany to następuje rozkład niekontrolowany toksyn w Nas. Tutaj warto podkreślić,że większość społeczeństwa gości w sobie pasożyty, w szczególności posiadacze zwierzaków. Jak chcecie iść tą ścieżką to polecam przejść to ze specjalistą: właśnie np. po biorezonansie lub porządnych badaniach w kierunku pasożytów. A i na pewno nie podchodzimy do takich akcji w czasie ciąży i na czas odrobaczania ban na starania.

Ja pobierałam krew w Alabie, babeczka która pobierała zapytała ile tej wit lykam...mówiła żeby łykac 10 tys 🫣
Ale fakt jest taki, że przez dwa lata skoczyło z 22 na 61 po 8 tys jednostek codziennie, leku, a ja bym chciała ok 100 bo u nas te normy to sobie można wsadzić...
Ja mam teraz te 4 tys plus 10kropel tego leku.. czyli jak licze to będzie 9tys.
Za miesiąc mam zrobic ponownie badanie no i obserwować się.

Pasożyty i odrobaczanie to dobry plan jak człowiek wie co robi: nie na własną rękę,bo można sobie niestety zrobić krzywdę i dodatkowo zatruć organizm. Tzn. najpierw przez kilka miesięcy trzeba przygotować organizm by był w stanie przejść przez taki detoks, a także wiedzieć jakie pasożyty są już w organizmie na poziomie gospodarza, czyli jest przerost,a nie gościa. Dlaczego? Bo substancjami,lekami, suplemetami niszczymy, zabijamy dane pasożyty w organizmie i jak nie jest on przygotowany, i wspierany to następuje rozkład niekontrolowany toksyn w Nas. Tutaj warto podkreślić,że większość społeczeństwa gości w sobie pasożyty, w szczególności posiadacze zwierzaków. Jak chcecie iść tą ścieżką to polecam przejść to ze specjalistą: właśnie np. po biorezonansie lub porządnych badaniach w kierunku pasożytów. A i na pewno nie podchodzimy do takich akcji w czasie ciąży i na czas odrobaczania ban na starania.
Szkoda, że lekarze podchodzą do tego inaczej...vermox i tyle w temacie a niestety u nas toksyny zrobiły swoje 🤐

Masz w zupełności rację.. na pewno nie można tego robić na własną rękę.

Byłaś kiedyś na takim biorezonansie ?

Ja mam teraz te 4 tys plus 10kropel tego leku.. czyli jak licze to będzie 9tys.
Za miesiąc mam zrobic ponownie badanie no i obserwować się.
@Leanne @Lunaa09 - czy również w tym samym momencie suplementujecie magnez? Jest on potrzebny do aktywacji witaminy D, jak jest go za mało w organizmie to po pierwsze słabsza aktywacja,czyli podnoszenie w organizmie,ale także oba składniki są potrzebne do utrzymania równowagi wapniowo- fosforanowej w organizmie.

@Leanne @Lunaa09 - czy również w tym samym momencie suplementujecie magnez? Jest on potrzebny do aktywacji witaminy D, jak jest go za mało w organizmie to po pierwsze słabsza aktywacja,czyli podnoszenie w organizmie,ale także oba składniki są potrzebne do utrzymania równowagi wapniowo- fosforanowej w organizmie.

Ja tak, kiedyś miałaś z Yango od jakiegoś czasu po prostu zwykly z B6

reklama
Szkoda, że lekarze podchodzą do tego inaczej...vermox i tyle w temacie a niestety u nas toksyny zrobiły swoje 🤐
Niestety tak jest, u lekarzy lek i tyle, a akcja odrobaczanie to jest spory kaliber i naprawdę kuracją,czyli tylko lekiem można zaszkodzić. Jednak przeprowadzona poprawnie, głównie u dzieci prowadzi do skoków rozwojowych. Tylko tutaj znów trzeba mieć pewność,że jest przerost i jest potrzeba by tą drogą iść. Ja byście mnie lepiej poznały: to właśnie jestem mocno zainteresowana leczeniem naturalnym, unikam antybiotyków i leków jak mogę, jednak nie jestem ich przeciwniczką,gdy widzę, że jest taka potrzeba.

Do góry