reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Windy91 zgadzam się z Toba w 100% ja mialam na mysli tylko to by nie robić tego w ten sposób że serduszkujemy się tylko dlatego że musi byc maleństwo a zapominamy o bliskości i przyjemności obu stron :)

reklama
Windy91 zgadzam się z Toba w 100% ja mialam na mysli tylko to by nie robić tego w ten sposób że serduszkujemy się tylko dlatego że musi byc maleństwo a zapominamy o bliskości i przyjemności obu stron :)

W tym aspekcie tez sie zgadzam w 100%, jednak widzisz, mi tam w sumie łatwo mówic, bo to jest dopiero 4cs... Po ktoryms z kolei to juz faktycznie wychodzi mechanicznie, no bo w sumie ile mozna sie na szczescie zdawac? Ja swiruje po 4, boje sie co bedzie dalej....

Dziewczyny, miałyscie kiedys sytuacje ze swoimi Mężczyznami, ze dłuzej im zajmowało "dojście"...? Bo mi moj wczoraj powiedzial, ze bobosexow nie bylo bo w 6dc "dochodzenie zajelo mu dłuzej niz zwykle i sie przestraszyl"... ja osobiscie zadnej roznicy nie zauwazylam, moze faktycznie minimalnie dłuzej... Nie bagatelizuje jego problemow, no ale kurde, serio?... Przez to ze zajelo mu to chwile dłuzej cykl w plecy? Ja nie wiem co bedzie dalej, dopiero 4cs nam leci a tu juz takie historie....

Przy cyklach 26-28 dni , i przy CLO owu będzie koło 16 dc ?
Wkurza mnie takie czekanie, bo zawsze po @ miałam dużo śluzu a po CLO sucho jak diabli ...I zupełnie nie wiem kiedy ma być ta owulacja...ehh.

W tym aspekcie tez sie zgadzam w 100%, jednak widzisz, mi tam w sumie łatwo mówic, bo to jest dopiero 4cs... Po ktoryms z kolei to juz faktycznie wychodzi mechanicznie, no bo w sumie ile mozna sie na szczescie zdawac? Ja swiruje po 4, boje sie co bedzie dalej....

Dziewczyny, miałyscie kiedys sytuacje ze swoimi Mężczyznami, ze dłuzej im zajmowało "dojście"...? Bo mi moj wczoraj powiedzial, ze bobosexow nie bylo bo w 6dc "dochodzenie zajelo mu dłuzej niz zwykle i sie przestraszyl"... ja osobiscie zadnej roznicy nie zauwazylam, moze faktycznie minimalnie dłuzej... Nie bagatelizuje jego problemow, no ale kurde, serio?... Przez to ze zajelo mu to chwile dłuzej cykl w plecy? Ja nie wiem co bedzie dalej, dopiero 4cs nam leci a tu juz takie historie....
Starania różnie wpływają na facetów .. jeśli wiesz ... dzieje się to''mechanicznie'' bo trzeba i już to sprzęt czasem szwankuje.

Rozumiem ale może trzeba by było znaleźć przyczynę dlaczego libido jest takie niskie?
Ludzie mają różne potrzeby i temperament. Problem jest wtedy tylko gdy się połączą osoby o zupełnie różnym libido. Dla mnie czasem raz na miesiąc jest w zupełności wystarczające.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Starania różnie wpływają na facetów .. jeśli wiesz ... dzieje się to''mechanicznie'' bo trzeba i już to sprzęt czasem szwankuje.

No własnie ze sprzetem wszystko ok, widac psychika cos nie do konca... Co prawda twierdzi, ze to 1 raz, no ale jednak wolałabym zeby sie tak nie działo. Własnie zaczelam zaraz po okresie zeby nie było ze tylko podczas płodnych to robimy, a tu klops... Ech, chyba musze z nim dzisiaj jednak pogadac.

Ludzie mają różne potrzeby i temperament. Problem jest wtedy tylko gdy się połączą osoby o zupełnie różnym libido. Dla mnie czasem raz na miesiąc jest w zupełności wystarczające.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

My na początku to moglismy jak króliki, zdarzały sie weekendy ze łozka nie wychodzilismy :D No ale było mineło, tez mi sie zdarza ze raz, moze 2 razy w mcu i jestem zadowolona... Znaczy inaczej - nie czuje potrzeby :p

reklama
Nesi przy clo powinien być estrofen
To na receptę ?
Martwię się bo cykl mi się skraca i owu może wypaść jutro, pojutrze i po pojutrze ...a ja kurde po pojutrze mam dopiero usg podglądowe ...i cholera wie czy się już starać czy nie ...i czekać do wizyty- wtedy może być po owu bo starań nie będzie :/
Napisałam do ginekolog ale nie odpisała :/

Do góry