Karolka2106
Fanka BB :)
Windy91 zgadzam się z Toba w 100% ja mialam na mysli tylko to by nie robić tego w ten sposób że serduszkujemy się tylko dlatego że musi byc maleństwo a zapominamy o bliskości i przyjemności obu stron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Windy91 zgadzam się z Toba w 100% ja mialam na mysli tylko to by nie robić tego w ten sposób że serduszkujemy się tylko dlatego że musi byc maleństwo a zapominamy o bliskości i przyjemności obu stron
Starania różnie wpływają na facetów .. jeśli wiesz ... dzieje się to''mechanicznie'' bo trzeba i już to sprzęt czasem szwankuje.W tym aspekcie tez sie zgadzam w 100%, jednak widzisz, mi tam w sumie łatwo mówic, bo to jest dopiero 4cs... Po ktoryms z kolei to juz faktycznie wychodzi mechanicznie, no bo w sumie ile mozna sie na szczescie zdawac? Ja swiruje po 4, boje sie co bedzie dalej....
Dziewczyny, miałyscie kiedys sytuacje ze swoimi Mężczyznami, ze dłuzej im zajmowało "dojście"...? Bo mi moj wczoraj powiedzial, ze bobosexow nie bylo bo w 6dc "dochodzenie zajelo mu dłuzej niz zwykle i sie przestraszyl"... ja osobiscie zadnej roznicy nie zauwazylam, moze faktycznie minimalnie dłuzej... Nie bagatelizuje jego problemow, no ale kurde, serio?... Przez to ze zajelo mu to chwile dłuzej cykl w plecy? Ja nie wiem co bedzie dalej, dopiero 4cs nam leci a tu juz takie historie....
Ludzie mają różne potrzeby i temperament. Problem jest wtedy tylko gdy się połączą osoby o zupełnie różnym libido. Dla mnie czasem raz na miesiąc jest w zupełności wystarczające.Rozumiem ale może trzeba by było znaleźć przyczynę dlaczego libido jest takie niskie?
Starania różnie wpływają na facetów .. jeśli wiesz ... dzieje się to''mechanicznie'' bo trzeba i już to sprzęt czasem szwankuje.
Ludzie mają różne potrzeby i temperament. Problem jest wtedy tylko gdy się połączą osoby o zupełnie różnym libido. Dla mnie czasem raz na miesiąc jest w zupełności wystarczające.
Wiecie co, moja glowa juz jest w ciąży haha juz mi sie ssanie wlaczylo do jedzenie i ciągle chodzenie siusiu.. To sie chyba leczyć trzeba a nie o dzidzie starac
Nesi przy clo powinien być estrofenPrzy cyklach 26-28 dni , i przy CLO owu będzie koło 16 dc ?
Wkurza mnie takie czekanie, bo zawsze po @ miałam dużo śluzu a po CLO sucho jak diabli ...I zupełnie nie wiem kiedy ma być ta owulacja...ehh.
Co powinno być? Ja tylko Clo i dupka bioręNesi przy clo powinien być estrofen
To na receptę ?Nesi przy clo powinien być estrofen