reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moj własnie do mnie z pretensjami wyskakiwał, ze on nie wie kiedy ja płodne mam i zebym mu natychmiast mówiła bo on wróżką nie jest. :p No ale mimo to wyszło w tym cyklu tak jak wyszło, ale mysle ze delikatne aluzje o płodnych złe nie są. Po potem facet sam bedzie mniej wiecej wiedział kiedy działac zeby co wyszło, niekoniecznie z naszą pomocą :D Ja troche pomagam naturze, bo u nas libido tez kiepskie swego czasu. I tutaj raczej zadna z nas nie traktuje faceta przedmiotowo, do dziecka potrzeba jednak i faceta, decyzja tez. Wiec dlaczego my mamy sie poświecac na maxa a facet nie moze sie troche poswiecic? Swoja droga, ja tez nie czuje sie ze soba najlepiej kiedy mam sie zmuszac a jednak to robie. Jak dla mnie poswiecenie powinno byc z 2 stron, przeciez to na dobrą sprawe tylko kilka dni w miesiacu... A ze mna jest niestety tak, ze najwieksza ochote mam podczas @ albo zaraz przed, ot, taki psikus :D :D
Ale oczywiscie to moje zdanie i w razie - jakby ktos poczul sie urażony - nie miałam takiego zamysłu, ot, takie tam przemyślenia :D
Haha uwierz mi, że nie będzie wiedział... oni mają gdzieś liczenie i tak dalej, zdają się na nas... u mnie 31 cykl i chłop nie ma pojęcia kiedy płodne...co się dziwić, same często nie wiemy...;)

reklama
Estrofemm ba receptę, ale przynajmniej nie trzeba się o endometrium martwić zbytnio. Nessi Ty pierwszy cykl na clo? Bo mi cllo zmieniło długość cyklu, więc u Ciebiee też może się tak zdarzyć. Ja miałam na clo owu w 15dc

Estrofemm ba receptę, ale przynajmniej nie trzeba się o endometrium martwić zbytnio. Nessi Ty pierwszy cykl na clo? Bo mi cllo zmieniło długość cyklu, więc u Ciebiee też może się tak zdarzyć. Ja miałam na clo owu w 15dc
Tak pierwszy ..
Mi się cykl i bez Clo zmniejszył .. dlatego się martwię bo nie wiem czy od jutra się już starać czy czekać do piątku na USG w abstynencji ..Nie mam z tym lekiem żadnego doświadczenia i zupełnie nie wiem co zrobić ...

Tak pierwszy ..
Mi się cykl i bez Clo zmniejszył .. dlatego się martwię bo nie wiem czy od jutra się już starać czy czekać do piątku na USG w abstynencji ..Nie mam z tym lekiem żadnego doświadczenia i zupełnie nie wiem co zrobić ...
Staraj się jak najszybciej, to w niczym nie szkodzi :D a zobaczysz ile teraz dni będziesz miała, może cllo coś pozmieniac znów w cyklu..

Staraj się jak najszybciej, to w niczym nie szkodzi :D a zobaczysz ile teraz dni będziesz miała, może cllo coś pozmieniac znów w cyklu..
No właśnie tego info nigdzie nie znalazłam, zatem starania dzisiaj zaczynam :) Obym tylko torbieli nie miała :p Bo coś czuję , że nic nie czuję :D
Dziękuję Sparky :*

Aleksandrax możesz mnie wykreślić z tabelki. Dzięki :) to straszne z tymi poronieniami :(

Ciekawe jak tam Megan22 Sarat i Morela ktoś coś wie ?

Emsi ja zrobiłam test ale mi tym razem nie było przykro że nie wyszedł bo tak jak mówiłam opuściłam i się nawet nie nastawiłam :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Akurat dzisiaj weszłam na forum i widze ze ktos tu o mnie pamieta[emoji173] dziekuje to bardzo miłe[emoji14]ja ostatnio mało podczytuje i musze również lipcówki nadrobić bo jestem albo w biegu albo próbuje chwile odpocząć[emoji14]u mnie wszystko ok[emoji14]kolejna wizyta 14.12 a prenatalne mam na 22.12:p w niedziele zaczelam 10 tydzien :) zerknęłam na tabelke i widze że zaraz sie tu pojawi mam nadzieje wysyp pozytywów !!! Czego Wam zycze i trzymam kciuki caly czas :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem ale może trzeba by było znaleźć przyczynę dlaczego libido jest takie niskie?
zmęczenie po 10-12 godzinach pracy, wczesne wstawanie itp. mój mąz prowadzi firme wiec wiadomo ze obowiązków dużo i najzwyczajniej w swiecie zasypia wieczorem ze zmeczenia wiec jak go budze bo trzeba działac to wiadomo jaka ma ochote :p
a poza tym nie mieszkamy sami wiec tez trzeba szukac okazji :)

reklama
Akurat dzisiaj weszłam na forum i widze ze ktos tu o mnie pamieta[emoji173] dziekuje to bardzo miłe[emoji14]ja ostatnio mało podczytuje i musze również lipcówki nadrobić bo jestem albo w biegu albo próbuje chwile odpocząć[emoji14]u mnie wszystko ok[emoji14]kolejna wizyta 14.12 a prenatalne mam na 22.12:p w niedziele zaczelam 10 tydzien :) zerknęłam na tabelke i widze że zaraz sie tu pojawi mam nadzieje wysyp pozytywów !!! Czego Wam zycze i trzymam kciuki caly czas :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No wywolujemy Cie non stop a tu cisza! :p
To super, a jak , się czujesz kochana? ;) 10 tydzień już, o matko ;)

Do góry