reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moj własnie do mnie z pretensjami wyskakiwał, ze on nie wie kiedy ja płodne mam i zebym mu natychmiast mówiła bo on wróżką nie jest. :p No ale mimo to wyszło w tym cyklu tak jak wyszło, ale mysle ze delikatne aluzje o płodnych złe nie są. Po potem facet sam bedzie mniej wiecej wiedział kiedy działac zeby co wyszło, niekoniecznie z naszą pomocą :D Ja troche pomagam naturze, bo u nas libido tez kiepskie swego czasu. I tutaj raczej zadna z nas nie traktuje faceta przedmiotowo, do dziecka potrzeba jednak i faceta, decyzja tez. Wiec dlaczego my mamy sie poświecac na maxa a facet nie moze sie troche poswiecic? Swoja droga, ja tez nie czuje sie ze soba najlepiej kiedy mam sie zmuszac a jednak to robie. Jak dla mnie poswiecenie powinno byc z 2 stron, przeciez to na dobrą sprawe tylko kilka dni w miesiacu... A ze mna jest niestety tak, ze najwieksza ochote mam podczas @ albo zaraz przed, ot, taki psikus :D :D
Ale oczywiscie to moje zdanie i w razie - jakby ktos poczul sie urażony - nie miałam takiego zamysłu, ot, takie tam przemyślenia :D
Haha uwierz mi, że nie będzie wiedział... oni mają gdzieś liczenie i tak dalej, zdają się na nas... u mnie 31 cykl i chłop nie ma pojęcia kiedy płodne...co się dziwić, same często nie wiemy...;)

reklama
Estrofemm ba receptę, ale przynajmniej nie trzeba się o endometrium martwić zbytnio. Nessi Ty pierwszy cykl na clo? Bo mi cllo zmieniło długość cyklu, więc u Ciebiee też może się tak zdarzyć. Ja miałam na clo owu w 15dc

Estrofemm ba receptę, ale przynajmniej nie trzeba się o endometrium martwić zbytnio. Nessi Ty pierwszy cykl na clo? Bo mi cllo zmieniło długość cyklu, więc u Ciebiee też może się tak zdarzyć. Ja miałam na clo owu w 15dc
Tak pierwszy ..
Mi się cykl i bez Clo zmniejszył .. dlatego się martwię bo nie wiem czy od jutra się już starać czy czekać do piątku na USG w abstynencji ..Nie mam z tym lekiem żadnego doświadczenia i zupełnie nie wiem co zrobić ...

Tak pierwszy ..
Mi się cykl i bez Clo zmniejszył .. dlatego się martwię bo nie wiem czy od jutra się już starać czy czekać do piątku na USG w abstynencji ..Nie mam z tym lekiem żadnego doświadczenia i zupełnie nie wiem co zrobić ...
Staraj się jak najszybciej, to w niczym nie szkodzi :D a zobaczysz ile teraz dni będziesz miała, może cllo coś pozmieniac znów w cyklu..

Staraj się jak najszybciej, to w niczym nie szkodzi :D a zobaczysz ile teraz dni będziesz miała, może cllo coś pozmieniac znów w cyklu..
No właśnie tego info nigdzie nie znalazłam, zatem starania dzisiaj zaczynam :) Obym tylko torbieli nie miała :p Bo coś czuję , że nic nie czuję :D
Dziękuję Sparky :*

Aleksandrax możesz mnie wykreślić z tabelki. Dzięki :) to straszne z tymi poronieniami :(

Ciekawe jak tam Megan22 Sarat i Morela ktoś coś wie ?

Emsi ja zrobiłam test ale mi tym razem nie było przykro że nie wyszedł bo tak jak mówiłam opuściłam i się nawet nie nastawiłam :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Akurat dzisiaj weszłam na forum i widze ze ktos tu o mnie pamieta[emoji173] dziekuje to bardzo miłe[emoji14]ja ostatnio mało podczytuje i musze również lipcówki nadrobić bo jestem albo w biegu albo próbuje chwile odpocząć[emoji14]u mnie wszystko ok[emoji14]kolejna wizyta 14.12 a prenatalne mam na 22.12:p w niedziele zaczelam 10 tydzien :) zerknęłam na tabelke i widze że zaraz sie tu pojawi mam nadzieje wysyp pozytywów !!! Czego Wam zycze i trzymam kciuki caly czas :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem ale może trzeba by było znaleźć przyczynę dlaczego libido jest takie niskie?
zmęczenie po 10-12 godzinach pracy, wczesne wstawanie itp. mój mąz prowadzi firme wiec wiadomo ze obowiązków dużo i najzwyczajniej w swiecie zasypia wieczorem ze zmeczenia wiec jak go budze bo trzeba działac to wiadomo jaka ma ochote :p
a poza tym nie mieszkamy sami wiec tez trzeba szukac okazji :)

reklama
Akurat dzisiaj weszłam na forum i widze ze ktos tu o mnie pamieta[emoji173] dziekuje to bardzo miłe[emoji14]ja ostatnio mało podczytuje i musze również lipcówki nadrobić bo jestem albo w biegu albo próbuje chwile odpocząć[emoji14]u mnie wszystko ok[emoji14]kolejna wizyta 14.12 a prenatalne mam na 22.12:p w niedziele zaczelam 10 tydzien :) zerknęłam na tabelke i widze że zaraz sie tu pojawi mam nadzieje wysyp pozytywów !!! Czego Wam zycze i trzymam kciuki caly czas :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No wywolujemy Cie non stop a tu cisza! :p
To super, a jak , się czujesz kochana? ;) 10 tydzień już, o matko ;)

Do góry