reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Z pracy to tak ciezko dzialac. Az tak dlugiego moj chlop nie ma [emoji23]

Haha to kroplowka i heja [emoji23]
96ed30ff6110d4ea1a1d18f453a7ef62.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podeslemu to zdjęcie haha ;-)

reklama
Zawsze mialam 26 dniowe ale po poronieniu nie wiem. Pierwsza miesiączkę mialam przez leki wywolana i to moja pierwsza owulacja... W piatek pęcherzyk mial chyba 12 mm w niedziele mialam naintensywniejszy test obu i bol jamnika...
ale pęcherzyk najszybciej peka przy 20 mm a rosnie miej więcej ok 2 mm na dobe więc ja bym się jeszcze starała

Dziewczyny spokojnie bo zwariujemy... nie mówcie chlopom ze dni płodne i trzeba dziecko robić tylko po prostu dzialajcie, cieszcie się tym seksem. Nie dziwię się że niektórzy z waszych facetów czują sie przedmiotowo i nie mają ochoty jesli robicie to na siłę tylko po to by zaskoczyc. To takie moje przemyślenia, mam nadzieję że nikogo nie urazilam. ;)

Dziewczyny spokojnie bo zwariujemy... nie mówcie chlopom ze dni płodne i trzeba dziecko robić tylko po prostu dzialajcie, cieszcie się tym seksem. Nie dziwię się że niektórzy z waszych facetów czują sie przedmiotowo i nie mają ochoty jesli robicie to na siłę tylko po to by zaskoczyc. To takie moje przemyślenia, mam nadzieję że nikogo nie urazilam. ;)
jeżeli nie naciskałabym faceta to jeżeli byśmy robili to tylko z przyjemności to może by było z 3 razy w miesiącu i jeszcze pewnie nie w te dni co trzeba... sory ale trzeba się troche poświęcić dla dobra sprawy
takie moje zdanie :)

jeżeli nie naciskałabym faceta to jeżeli byśmy robili to tylko z przyjemności to może by było z 3 razy w miesiącu i jeszcze pewnie nie w te dni co trzeba... sory ale trzeba się troche poświęcić dla dobra sprawy
Dokladnie, u mnie to samo. Trzeba sposoby na serduszkowanie dostosowac do swojej sytuacji i juz. niektorzy moga polegac na spontanie, a inni musza planowac i informowac M. tak juz jest.

Boshe jaka ja durna jestem, wyskoczylam z pracy i kupilam testy owulacyjne [emoji23]
Chyba niepotrzebne narobilam rabanu chlopu [emoji12] ale kurcze tak ogromne mi zalezy aby miec poczucie, ze zrobilismy wszystko co sie dalo. Ze jesli zobacze jedna kreske to, ze tak mialo byc a nie dlatego, ze zaniedbalismy plodne.
Dzisiaj go ladnie przeprosze [emoji28]

Po lewej testowa, po prawej kontrolna.
b8b8889668190a32af66ab8766d5adc5.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

oj tam sie przejmujesz, to profilaktyka, niech se chłop nie myśli :D :D

Swoja droga u mnie podobnie, jajnicor nasuwa od rana, wiec owu chyba dzisiaj... kurde, a ja taka zła jestem ze mi sie nic nie chce. Poza tym to chyba byłby łut szczęśćia z tym złotym strzałem... :(

Moj własnie do mnie z pretensjami wyskakiwał, ze on nie wie kiedy ja płodne mam i zebym mu natychmiast mówiła bo on wróżką nie jest. :p No ale mimo to wyszło w tym cyklu tak jak wyszło, ale mysle ze delikatne aluzje o płodnych złe nie są. Po potem facet sam bedzie mniej wiecej wiedział kiedy działac zeby co wyszło, niekoniecznie z naszą pomocą :D Ja troche pomagam naturze, bo u nas libido tez kiepskie swego czasu. I tutaj raczej zadna z nas nie traktuje faceta przedmiotowo, do dziecka potrzeba jednak i faceta, decyzja tez. Wiec dlaczego my mamy sie poświecac na maxa a facet nie moze sie troche poswiecic? Swoja droga, ja tez nie czuje sie ze soba najlepiej kiedy mam sie zmuszac a jednak to robie. Jak dla mnie poswiecenie powinno byc z 2 stron, przeciez to na dobrą sprawe tylko kilka dni w miesiacu... A ze mna jest niestety tak, ze najwieksza ochote mam podczas @ albo zaraz przed, ot, taki psikus :D :D
Ale oczywiscie to moje zdanie i w razie - jakby ktos poczul sie urażony - nie miałam takiego zamysłu, ot, takie tam przemyślenia :D

reklama
Rozumiem ale może trzeba by było znaleźć przyczynę dlaczego libido jest takie niskie?

Do góry