reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Boshe jaka ja durna jestem, wyskoczylam z pracy i kupilam testy owulacyjne [emoji23]
Chyba niepotrzebne narobilam rabanu chlopu [emoji12] ale kurcze tak ogromne mi zalezy aby miec poczucie, ze zrobilismy wszystko co sie dalo. Ze jesli zobacze jedna kreske to, ze tak mialo byc a nie dlatego, ze zaniedbalismy plodne.
Dzisiaj go ladnie przeprosze [emoji28]

Po lewej testowa, po prawej kontrolna.
b8b8889668190a32af66ab8766d5adc5.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
super krechy :)
działajcie dziś działajcie :)

reklama
Boshe jaka ja durna jestem, wyskoczylam z pracy i kupilam testy owulacyjne [emoji23]
Chyba niepotrzebne narobilam rabanu chlopu [emoji12] ale kurcze tak ogromne mi zalezy aby miec poczucie, ze zrobilismy wszystko co sie dalo. Ze jesli zobacze jedna kreske to, ze tak mialo byc a nie dlatego, ze zaniedbalismy plodne.
Dzisiaj go ladnie przeprosze [emoji28]

Po lewej testowa, po prawej kontrolna.
b8b8889668190a32af66ab8766d5adc5.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu działaj

Link do: Termometr elektroniczny Geratherm, Basal Digital, owulacyjny - Dla mamy i kobiety w ciąży | AptekaGemini.pl
Link do: Termometr elektroniczny Microlife, MT 16C2, owulacyjny - Sprzęt medyczny | AptekaGemini.pl

Ja mam ten tańszy [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Dzięki za pomoc :)

reklama
a cykle ilu dniowe masz?

ja musze działać bo owu jeszcze nie było an testy ani ovufriend na to nie wskazuje
Zawsze mialam 26 dniowe ale po poronieniu nie wiem. Pierwsza miesiączkę mialam przez leki wywolana i to moja pierwsza owulacja... W piatek pęcherzyk mial chyba 12 mm w niedziele mialam naintensywniejszy test obu i bol jamnika...

Do góry