reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan uciekłaś nam ,cieszę się że już 10tydz jak to leci, trzymam pisz tu mam, tak estrofen to hormon w 1 fazie cyklu dlatego przy clo dają,lepsze endometrium i pęcherzyki,a także śluz

reklama
No wywolujemy Cie non stop a tu cisza![emoji14]To super, a jak , się czujesz kochana? ;) 10 tydzień już, o matko ;)
A mialam taki gorszy okres ze brzuch pobolewal , w żoładku ciagle muliło:p ledwo co jadłam[emoji14]ale juz nawet przechodzi :D teraz jest wiecej tych lepszych dni :D w poniedzialek tydzien temu po 22 trafilam do szpitala bo plamiłam i troche krwi sie pojawilo z tymi różowymi plamieniami ale okazalo sie ze taki mój urok i to byl termin spodziewanej kolejnej miesiaczki[emoji14]zatrzymali mnie na noc takze na drugi dzien chociaz pooglądałam sobie noworodki :D a nastepnego dnia juz mialam wizyte u swojego lekarza który potwierdził ze wszystko jest super i uprzedzał mnie ze do 12 tyg moze tak sie dziać ale dobrze ze pojechalam sprawdzić co i jak :D i to chyba tyle[emoji14]a na jakim teraz ty jestes etapie ? ;*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A mialam taki gorszy okres ze brzuch pobolewal , w żoładku ciagle muliło:p ledwo co jadłam[emoji14]ale juz nawet przechodzi :D teraz jest wiecej tych lepszych dni :D w poniedzialek tydzien temu po 22 trafilam do szpitala bo plamiłam i troche krwi sie pojawilo z tymi różowymi plamieniami ale okazalo sie ze taki mój urok i to byl termin spodziewanej kolejnej miesiaczki[emoji14]zatrzymali mnie na noc takze na drugi dzien chociaz pooglądałam sobie noworodki :D a nastepnego dnia juz mialam wizyte u swojego lekarza który potwierdził ze wszystko jest super i uprzedzał mnie ze do 12 tyg moze tak sie dziać ale dobrze ze pojechalam sprawdzić co i jak :D i to chyba tyle[emoji14]a na jakim teraz ty jestes etapie ? ;*

Super, cieszę się baardzo, że wszystko ok ! ;)
Ja 7dc :) na spokojnie nadal, bez wyliczeń, mieerzeniaa itd. ;) szczerze to nadzieja mi trochę opadła, ale przynajmniej spokojniejsza psychicznniee jestem:) trzymaj się i zaglądaj czasami :*

Super, cieszę się baardzo, że wszystko ok ! ;)
Ja 7dc :) na spokojnie nadal, bez wyliczeń, mieerzeniaa itd. ;) szczerze to nadzieja mi trochę opadła, ale przynajmniej spokojniejsza psychicznniee jestem:) trzymaj się i zaglądaj czasami :*
Powiem ci ze bardzo dobrze robisz , odpoczniesz troche psychicznie a pewnie w koncu z zaskoczenia dopadnie Cię to wielkie szczęście ! Ja to czuje i wiem [emoji173] bede zaglądać i sprawdzać co i jak , buźka :*

Witam. Ja już 1,9 miesiąca staram się o dzieciątko i nic... sytuacja wogole ciężka i dobijająca bo z pierwszych małżeństw mamy po dwoje dzieci i pragniemy takiego ogniwka które je połączy..na chwilę obecną ..cytologia piękna..skierowanie na drożność jajników już jest..dla męża skierowanie na posiew nasienia i wymaz z cewki bo badania wyszły tak sobie nasienia... i zaczynamy... Jesteśmy z Olsztyna i walkę zaczynamy pod okiem Zygoty .

Ludzie mają różne potrzeby i temperament. Problem jest wtedy tylko gdy się połączą osoby o zupełnie różnym libido. Dla mnie czasem raz na miesiąc jest w zupełności wystarczające.
Popieram!
Rozumiem ale może trzeba by było znaleźć przyczynę dlaczego libido jest takie niskie?
Uwazam, ze w wiekszosci przypadków nie ma co szukać dziury w całym bo sie kompleksów ktos dorobi - kiedys jak bylam mlodsza, to pewnie ja pierwsza bym zaczela myslec co ze mna jest nie tak i juz mialabym czarne mysli i frustracje, bo jestem INNA. Ale po prostu tak mam i nie jestem w tym sama i nie czuje sie z tego powodu gorsza. Niektorzy po prostu potrzebuja wiecej, niektorzy mniej.
Takze apeluje do dziewczyn ktore maja mniejsze libido i/lub mezow rowniez z mniejszym - to nie jest nienormalne! bądźcie sobą! :)

To na receptę ?
Martwię się bo cykl mi się skraca i owu może wypaść jutro, pojutrze i po pojutrze ...a ja kurde po pojutrze mam dopiero usg podglądowe ...i cholera wie czy się już starać czy nie ...i czekać do wizyty- wtedy może być po owu bo starań nie będzie :/
Napisałam do ginekolog ale nie odpisała :/
Po co czekac, dzialajcie teraz co 2 dni do wizyty i juz bedziecie obstawieni w razie w :)

Witam. Ja już 1,9 miesiąca staram się o dzieciątko i nic... sytuacja wogole ciężka i dobijająca bo z pierwszych małżeństw mamy po dwoje dzieci i pragniemy takiego ogniwka które je połączy..na chwilę obecną ..cytologia piękna..skierowanie na drożność jajników już jest..dla męża skierowanie na posiew nasienia i wymaz z cewki bo badania wyszły tak sobie nasienia... i zaczynamy... Jesteśmy z Olsztyna i walkę zaczynamy pod okiem Zygoty .
1,9 miesiaca? czyli prawie 2 miesiace?

reklama
Do góry