reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan uciekłaś nam ,cieszę się że już 10tydz jak to leci, trzymam pisz tu mam, tak estrofen to hormon w 1 fazie cyklu dlatego przy clo dają,lepsze endometrium i pęcherzyki,a także śluz

reklama
No wywolujemy Cie non stop a tu cisza![emoji14]To super, a jak , się czujesz kochana? ;) 10 tydzień już, o matko ;)
A mialam taki gorszy okres ze brzuch pobolewal , w żoładku ciagle muliło:p ledwo co jadłam[emoji14]ale juz nawet przechodzi :D teraz jest wiecej tych lepszych dni :D w poniedzialek tydzien temu po 22 trafilam do szpitala bo plamiłam i troche krwi sie pojawilo z tymi różowymi plamieniami ale okazalo sie ze taki mój urok i to byl termin spodziewanej kolejnej miesiaczki[emoji14]zatrzymali mnie na noc takze na drugi dzien chociaz pooglądałam sobie noworodki :D a nastepnego dnia juz mialam wizyte u swojego lekarza który potwierdził ze wszystko jest super i uprzedzał mnie ze do 12 tyg moze tak sie dziać ale dobrze ze pojechalam sprawdzić co i jak :D i to chyba tyle[emoji14]a na jakim teraz ty jestes etapie ? ;*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A mialam taki gorszy okres ze brzuch pobolewal , w żoładku ciagle muliło:p ledwo co jadłam[emoji14]ale juz nawet przechodzi :D teraz jest wiecej tych lepszych dni :D w poniedzialek tydzien temu po 22 trafilam do szpitala bo plamiłam i troche krwi sie pojawilo z tymi różowymi plamieniami ale okazalo sie ze taki mój urok i to byl termin spodziewanej kolejnej miesiaczki[emoji14]zatrzymali mnie na noc takze na drugi dzien chociaz pooglądałam sobie noworodki :D a nastepnego dnia juz mialam wizyte u swojego lekarza który potwierdził ze wszystko jest super i uprzedzał mnie ze do 12 tyg moze tak sie dziać ale dobrze ze pojechalam sprawdzić co i jak :D i to chyba tyle[emoji14]a na jakim teraz ty jestes etapie ? ;*

Super, cieszę się baardzo, że wszystko ok ! ;)
Ja 7dc :) na spokojnie nadal, bez wyliczeń, mieerzeniaa itd. ;) szczerze to nadzieja mi trochę opadła, ale przynajmniej spokojniejsza psychicznniee jestem:) trzymaj się i zaglądaj czasami :*

Super, cieszę się baardzo, że wszystko ok ! ;)
Ja 7dc :) na spokojnie nadal, bez wyliczeń, mieerzeniaa itd. ;) szczerze to nadzieja mi trochę opadła, ale przynajmniej spokojniejsza psychicznniee jestem:) trzymaj się i zaglądaj czasami :*
Powiem ci ze bardzo dobrze robisz , odpoczniesz troche psychicznie a pewnie w koncu z zaskoczenia dopadnie Cię to wielkie szczęście ! Ja to czuje i wiem [emoji173] bede zaglądać i sprawdzać co i jak , buźka :*

Witam. Ja już 1,9 miesiąca staram się o dzieciątko i nic... sytuacja wogole ciężka i dobijająca bo z pierwszych małżeństw mamy po dwoje dzieci i pragniemy takiego ogniwka które je połączy..na chwilę obecną ..cytologia piękna..skierowanie na drożność jajników już jest..dla męża skierowanie na posiew nasienia i wymaz z cewki bo badania wyszły tak sobie nasienia... i zaczynamy... Jesteśmy z Olsztyna i walkę zaczynamy pod okiem Zygoty .

Ludzie mają różne potrzeby i temperament. Problem jest wtedy tylko gdy się połączą osoby o zupełnie różnym libido. Dla mnie czasem raz na miesiąc jest w zupełności wystarczające.
Popieram!
Rozumiem ale może trzeba by było znaleźć przyczynę dlaczego libido jest takie niskie?
Uwazam, ze w wiekszosci przypadków nie ma co szukać dziury w całym bo sie kompleksów ktos dorobi - kiedys jak bylam mlodsza, to pewnie ja pierwsza bym zaczela myslec co ze mna jest nie tak i juz mialabym czarne mysli i frustracje, bo jestem INNA. Ale po prostu tak mam i nie jestem w tym sama i nie czuje sie z tego powodu gorsza. Niektorzy po prostu potrzebuja wiecej, niektorzy mniej.
Takze apeluje do dziewczyn ktore maja mniejsze libido i/lub mezow rowniez z mniejszym - to nie jest nienormalne! bądźcie sobą! :)

To na receptę ?
Martwię się bo cykl mi się skraca i owu może wypaść jutro, pojutrze i po pojutrze ...a ja kurde po pojutrze mam dopiero usg podglądowe ...i cholera wie czy się już starać czy nie ...i czekać do wizyty- wtedy może być po owu bo starań nie będzie :/
Napisałam do ginekolog ale nie odpisała :/
Po co czekac, dzialajcie teraz co 2 dni do wizyty i juz bedziecie obstawieni w razie w :)

Witam. Ja już 1,9 miesiąca staram się o dzieciątko i nic... sytuacja wogole ciężka i dobijająca bo z pierwszych małżeństw mamy po dwoje dzieci i pragniemy takiego ogniwka które je połączy..na chwilę obecną ..cytologia piękna..skierowanie na drożność jajników już jest..dla męża skierowanie na posiew nasienia i wymaz z cewki bo badania wyszły tak sobie nasienia... i zaczynamy... Jesteśmy z Olsztyna i walkę zaczynamy pod okiem Zygoty .
1,9 miesiaca? czyli prawie 2 miesiace?

reklama
Do góry