reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Z pracy to tak ciezko dzialac. Az tak dlugiego moj chlop nie ma [emoji23]

Haha to kroplowka i heja [emoji23]
96ed30ff6110d4ea1a1d18f453a7ef62.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podeslemu to zdjęcie haha ;-)

reklama
Zawsze mialam 26 dniowe ale po poronieniu nie wiem. Pierwsza miesiączkę mialam przez leki wywolana i to moja pierwsza owulacja... W piatek pęcherzyk mial chyba 12 mm w niedziele mialam naintensywniejszy test obu i bol jamnika...
ale pęcherzyk najszybciej peka przy 20 mm a rosnie miej więcej ok 2 mm na dobe więc ja bym się jeszcze starała

Dziewczyny spokojnie bo zwariujemy... nie mówcie chlopom ze dni płodne i trzeba dziecko robić tylko po prostu dzialajcie, cieszcie się tym seksem. Nie dziwię się że niektórzy z waszych facetów czują sie przedmiotowo i nie mają ochoty jesli robicie to na siłę tylko po to by zaskoczyc. To takie moje przemyślenia, mam nadzieję że nikogo nie urazilam. ;)

Dziewczyny spokojnie bo zwariujemy... nie mówcie chlopom ze dni płodne i trzeba dziecko robić tylko po prostu dzialajcie, cieszcie się tym seksem. Nie dziwię się że niektórzy z waszych facetów czują sie przedmiotowo i nie mają ochoty jesli robicie to na siłę tylko po to by zaskoczyc. To takie moje przemyślenia, mam nadzieję że nikogo nie urazilam. ;)
jeżeli nie naciskałabym faceta to jeżeli byśmy robili to tylko z przyjemności to może by było z 3 razy w miesiącu i jeszcze pewnie nie w te dni co trzeba... sory ale trzeba się troche poświęcić dla dobra sprawy
takie moje zdanie :)

jeżeli nie naciskałabym faceta to jeżeli byśmy robili to tylko z przyjemności to może by było z 3 razy w miesiącu i jeszcze pewnie nie w te dni co trzeba... sory ale trzeba się troche poświęcić dla dobra sprawy
Dokladnie, u mnie to samo. Trzeba sposoby na serduszkowanie dostosowac do swojej sytuacji i juz. niektorzy moga polegac na spontanie, a inni musza planowac i informowac M. tak juz jest.

Boshe jaka ja durna jestem, wyskoczylam z pracy i kupilam testy owulacyjne [emoji23]
Chyba niepotrzebne narobilam rabanu chlopu [emoji12] ale kurcze tak ogromne mi zalezy aby miec poczucie, ze zrobilismy wszystko co sie dalo. Ze jesli zobacze jedna kreske to, ze tak mialo byc a nie dlatego, ze zaniedbalismy plodne.
Dzisiaj go ladnie przeprosze [emoji28]

Po lewej testowa, po prawej kontrolna.
b8b8889668190a32af66ab8766d5adc5.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

oj tam sie przejmujesz, to profilaktyka, niech se chłop nie myśli :D :D

Swoja droga u mnie podobnie, jajnicor nasuwa od rana, wiec owu chyba dzisiaj... kurde, a ja taka zła jestem ze mi sie nic nie chce. Poza tym to chyba byłby łut szczęśćia z tym złotym strzałem... :(

Moj własnie do mnie z pretensjami wyskakiwał, ze on nie wie kiedy ja płodne mam i zebym mu natychmiast mówiła bo on wróżką nie jest. :p No ale mimo to wyszło w tym cyklu tak jak wyszło, ale mysle ze delikatne aluzje o płodnych złe nie są. Po potem facet sam bedzie mniej wiecej wiedział kiedy działac zeby co wyszło, niekoniecznie z naszą pomocą :D Ja troche pomagam naturze, bo u nas libido tez kiepskie swego czasu. I tutaj raczej zadna z nas nie traktuje faceta przedmiotowo, do dziecka potrzeba jednak i faceta, decyzja tez. Wiec dlaczego my mamy sie poświecac na maxa a facet nie moze sie troche poswiecic? Swoja droga, ja tez nie czuje sie ze soba najlepiej kiedy mam sie zmuszac a jednak to robie. Jak dla mnie poswiecenie powinno byc z 2 stron, przeciez to na dobrą sprawe tylko kilka dni w miesiacu... A ze mna jest niestety tak, ze najwieksza ochote mam podczas @ albo zaraz przed, ot, taki psikus :D :D
Ale oczywiscie to moje zdanie i w razie - jakby ktos poczul sie urażony - nie miałam takiego zamysłu, ot, takie tam przemyślenia :D

reklama
Rozumiem ale może trzeba by było znaleźć przyczynę dlaczego libido jest takie niskie?

Do góry