reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czyli nikt dzisiaj nie testuje?... nuda...
U mnie 2dpo... Straszne lenistwo mnie ogarnelo... wracam z pracy do domu i zasiadam na kanapie, i do lozka o 20, nic nie robie... masakra... jak ja dzieckiem sie zajme, jak ja taka leniwa sie zrobilam?....
Dlatego wlasnie nie nalezy czekac na pierwsze dziecko do wieku >30, bo sie czlowiek okropnie rozleniwia.. ale co zrobic jak sie tak zycie uklada. chyba ze to ja tylko taki leniuch ;)

U mnie 2dpo... Straszne lenistwo mnie ogarnelo... wracam z pracy do domu i zasiadam na kanapie, i do lozka o 20, nic nie robie... masakra... jak ja dzieckiem sie zajme, jak ja taka leniwa sie zrobilam?....
Dlatego wlasnie nie nalezy czekac na pierwsze dziecko do wieku >30, bo sie czlowiek okropnie rozleniwia.. ale co zrobic jak sie tak zycie uklada. chyba ze to ja tylko taki leniuch ;)
Zobaczysz za 9 lat ;)

Jak mi ten małpiszon dzisiaj nie przyjdzie, to jutro zatestuje bądź w sobotę.
Kurde obiecałam sobie, że nie będę testować przed okresem no i masz..

a ja wczoraj mężusia nie zaciągnęłam, bo biedak mega zmęczony wrócił z basenu no i tez miał ciężki dzień, musze go dziś już koniecznie dorwać, bo temp. rosnie i żeby nie przegapić owulki
U mnie byly staranka wczoraj [emoji3] w 9 dc. Teraz się zastanawiam co dalej? Czy 11 cz 12 dc. Trudno przewidzieć owu a chciałabym utrafic na 2- 3 dni przed [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja mam 27 i tez jestem leniuch. Jak codziennie rano wstajesz to roboty której nie lubisz o 5 rano to jak wracam obowiązkowo drzemka i spać o 21 [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczysz za 9 lat ;)
Czyli bedzie tylko gorzej z tym lenistwem?... masakra... myslalam ze osiagnelam juz najwyzszy poziom lenistwa... nie sadzilam, ze jest cos wiecej ponad to :):)
(PS. ja za 2 tyg koncze juz 35)

Jak mi ten małpiszon dzisiaj nie przyjdzie, to jutro zatestuje bądź w sobotę.
Kurde obiecałam sobie, że nie będę testować przed okresem no i masz..
Testuj! Testuj! :):):) niedobra jestem wiem... ;)

reklama
StorAnia, a mialam podac nazwy tych dwóch nowych suplementów na żołnierzyki:
parenton
androferti

Jeszcze o nich nie czytalam, ale moj gin je polecał, ze nowe najnowsze badania je polecaja, ze maja b dobry sklad.

Do góry