Antonia2016
Fanka BB :)
Tak planuje, ale wiesz jak to jest, bedzie co będzie, ale bardzo mi się marzyo dziewczynke się staracie?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak planuje, ale wiesz jak to jest, bedzie co będzie, ale bardzo mi się marzyo dziewczynke się staracie?
Tak planuje, ale wiesz jak to jest, bedzie co będzie, ale bardzo mi się marzy
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Też czasem bym tak chciała :-)Mi tez
Ojjj szczyty lenistwa to pobijam przynajmniej raz w tygodniu okropna jestem, najchetniej to bym lezala i pachniala a od reszty miala ludzi [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no i jeszcze jakby sie w sama Wigilie urodzil to juz w ogoleCudny prezent
u mnie co do plci to wszystko jedno, bedzie synek i nam to pasuje mamy duzo dziewczynek w rodzinie i nasz to taki rodzynek bedzie
To zatestujemy razem oby się udało mimo wszystko !Jak mi ten małpiszon dzisiaj nie przyjdzie, to jutro zatestuje bądź w sobotę.
Kurde obiecałam sobie, że nie będę testować przed okresem no i masz..
Wtedy jeden prezent tylko .... wiec może przynajmniej dzień przedno i jeszcze jakby sie w sama Wigilie urodzil to juz w ogole
no on sam zdecyduje kiedy zechce brzuszek opuscic hihi, sama jestem ciekawa naprawdeWtedy jeden prezent tylko .... wiec może przynajmniej dzień przed
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dla niego przerąbane, za parę lat będzie Ci wypominał, że dzięki temu dostaje mniej prezentów, bo święta 2w1 [emoji1]no i jeszcze jakby sie w sama Wigilie urodzil to juz w ogole