reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Mi też mówiła ginekolog by zbadać 7 dpo ale chyba odpuszczę w tym cyklu bo i tak biorę duphaston to jaki by nie był wynik to nic więcej nie zrobię :-) Trzymam kciuki za Twoje wyniki 🍀
Na razie spłynęła sama morfologia i OB, bo przy okazji robiłam ostatnie (mam nadzieję) badania dla hematologa. I niestety nadal jest nadpłytkowość, nawet większa niż 3 m-ce temu, więc wygląda na to, że franca wróciła na dłużej 🙄

Wy mi tu o testowaniu przed terminem, a ja właśnie po to, żeby mnie nie kusiło, pochowałam wszystkie testy pod gaciami męża. Co z oczu to z serca 🤣

Chociaż tym razem chyba się nie udało, więc specjalnie się nie nastawiam. Przy wcześniejszym biochemie czułam jednak to kłucie implantacyjne, a teraz jedyne co mi dolega to ciągnięcie w krzyżu, które trzyma mnie od pierwszego dnia po owu i nie puszcza. Ech, byle do końca tygodnia...

Wy zaraz testować bedziecie
Ja dopiero zaczynam wkraczać w te diabelskie dni płodne.
Za tydzień w poniedziałek idę do ginekologa będzie to 15 dzien cyklu
Teraz na nfz jest już dostępna plynna cytologia .
Rok temu miałam robiona wiec na spokojnie zrobię po majówce
Ja dopiero od wczoraj mam dni płodne, ale na razie nie robiłam jeszcze testów owu. Może dzisiaj zrobię by z ciekawości zobaczyć jaka kreska będzie.
Także my też dopiero przed staraniami 🙈

Ja dopiero od wczoraj mam dni płodne, ale na razie nie robiłam jeszcze testów owu. Może dzisiaj zrobię by z ciekawości zobaczyć jaka kreska będzie.
Także my też dopiero przed staraniami 🙈
Ja robię testy ale mam ich dość dużo lh dopiero 0.18 więc do owulacji daleko dopiero 8 dzien cyklu

I już od jutra maraton!
1741632215503.png

reklama
Do góry