reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja wrocilam z pracy przed polnoca i zaczelam sie zabierac za zaspanego K to mi rece odepchnal i wymamrotal, ze spi[emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też bym tak pewnie na jego miejscu zrobiła [emoji14] ja raz kiedyś mojego próbowałam obudzić, to mi przez sen powiedział"idź spać", oczywiście tego nie pamięta, ale do dziś mu wypominam [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Gratulacje Lux:)
Weź poprawkę na wagę Dzidziusia - mi za każdym razem pokazywało usg o 300 g lżejszego niż potem się urodził - a usg robili jeden dzień przed cesarką. Życzę Ci spokojnych "pozostałych" tygodni - a co do porodu - aby był lekki i wspaniały:) Jak już się spotkasz z Synkiem - chłoń każdą chwilę:) To jest takie niesamowite przywitanie małego cudu - te pierwsze minuty z Dzieckiem, pamiętam, że mojemu powiedziałam Witaj Kochanie tu Mamusia:) Był cieplutki i aksamitny, a ja nie wiem czemu myślałam, że będzie śliski i chłodny. Do dzisiaj pamiętam to uczucie:) Przestał płakać jak się odezwałam i tylko patrzył oczkami - taki spokojniutki:) Ściskam Cię mocno M.:)
dziekuje, piekne slowa, powiem Ci, ze mino tych powbijanych nozek w zebra i tak mam bzika na jego punkcie, taki malutki, taki cudny, taki MOJ ♥

Ostatnia edycja:
Ejj no splodzenie potomka wymaga pewnych poswiecen[emoji14]
Normalnie go nie molestuje jak spi bo sama nie lubie jak mnie ktos budzi[emoji14]zazwyczaj wtedy w strone budzacego leca kurwy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha, wyobraziłam sobie to...weź, bo w pracy siedzę i sama do siebie się śmieję [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Lux, duży ten Twój chłopak :-) ciekawe jaką będzie miał wagę przy urodzeniu :-) mój wg usg miał jakoś 3300, a urodził się 3860 [emoji4] także różnica była, nie urodzilabym naturalnie. Ale to jest nic, bo u nas w szpitalu mają jakieś zje* usg, bo wiele koleżanek miało urodzić dzieci o prawie kilogram lżejsze, a meczyły się naturalnie, a potem im dzieci wyciskali na siłę [emoji52] ale nasz szpital to nie ma zbyt wysokiego poziomu...

qdkkx1hpzei65q7s.png
gdzies tam na usg granica bledu jest :) ale kuzwa no bez zeby i kilogram czy pol? ginka gadala, ze niby do 20 dag powinno sie usg mylic :) no sama jestem ciekawa z jaka waga sie maly urodzi ;)

Cześć dziewczyny :-)

Bulbasek, gratuluję, tak myślałam, że jesteś w ciąży :-)

Bertha, trzymam kciuki, żeby się udało :-)

Nimitii, jak tak miałam ostatnio, mega mdłości, ogólnie objawy jak ciążowe, a wczoraj w pracy przywitała mnie @, także 2 dc dziś. Ciąży nie było, bo 3 razy test robiłam. Za to @ chyba nadrabia zaległości, bo mnie wręcz zalewa, a spóźnia się 2,5 tygodnia...

Nie wiem, czy słyszałyście o tragedii w kopalni miedzi na Dolnym Śląsku, ja tutaj właśnie mieszkam. Zginęło 8 osób. U nas tutaj prawie każdy ma w rodzinie przynajmniej 1 górnika, to taka praca jakby z pokolenia na pokolenie, u mnie ojciec i dziadek byli górnikami, mojego małego dziadek tak samo, połowa znajomych pracuje w kopalni. Wczoraj myśleliśmy, że zginął mój kuzyn, bo poinformowali o śmierci 23-latka, który pracował w KGHM od miesiąca i jeszcze na tym samym oddziale, na którym pracuje mój kuzyn. Dzięki Bogu był na wcześniejszej zmianie, ale u nas tutaj to taka tragedia, ja nie mogę się pozbierać. Przez to, że większość pracuje w kopalni czuje się taką przynależność, ciężko koło tego tak przejść z boku. Sorry, że Wam smęcę, ale kurcze nie mogę się ogarnąć :(

qdkkx1hpzei65q7s.png
Boze straszne :(

reklama
Do góry