reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czyli nikt dzisiaj nie testuje?... nuda...
U mnie 2dpo... Straszne lenistwo mnie ogarnelo... wracam z pracy do domu i zasiadam na kanapie, i do lozka o 20, nic nie robie... masakra... jak ja dzieckiem sie zajme, jak ja taka leniwa sie zrobilam?....
Dlatego wlasnie nie nalezy czekac na pierwsze dziecko do wieku >30, bo sie czlowiek okropnie rozleniwia.. ale co zrobic jak sie tak zycie uklada. chyba ze to ja tylko taki leniuch ;)

U mnie 2dpo... Straszne lenistwo mnie ogarnelo... wracam z pracy do domu i zasiadam na kanapie, i do lozka o 20, nic nie robie... masakra... jak ja dzieckiem sie zajme, jak ja taka leniwa sie zrobilam?....
Dlatego wlasnie nie nalezy czekac na pierwsze dziecko do wieku >30, bo sie czlowiek okropnie rozleniwia.. ale co zrobic jak sie tak zycie uklada. chyba ze to ja tylko taki leniuch ;)
Zobaczysz za 9 lat ;)

Jak mi ten małpiszon dzisiaj nie przyjdzie, to jutro zatestuje bądź w sobotę.
Kurde obiecałam sobie, że nie będę testować przed okresem no i masz..

a ja wczoraj mężusia nie zaciągnęłam, bo biedak mega zmęczony wrócił z basenu no i tez miał ciężki dzień, musze go dziś już koniecznie dorwać, bo temp. rosnie i żeby nie przegapić owulki
U mnie byly staranka wczoraj [emoji3] w 9 dc. Teraz się zastanawiam co dalej? Czy 11 cz 12 dc. Trudno przewidzieć owu a chciałabym utrafic na 2- 3 dni przed [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja mam 27 i tez jestem leniuch. Jak codziennie rano wstajesz to roboty której nie lubisz o 5 rano to jak wracam obowiązkowo drzemka i spać o 21 [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczysz za 9 lat ;)
Czyli bedzie tylko gorzej z tym lenistwem?... masakra... myslalam ze osiagnelam juz najwyzszy poziom lenistwa... nie sadzilam, ze jest cos wiecej ponad to :):)
(PS. ja za 2 tyg koncze juz 35)

Jak mi ten małpiszon dzisiaj nie przyjdzie, to jutro zatestuje bądź w sobotę.
Kurde obiecałam sobie, że nie będę testować przed okresem no i masz..
Testuj! Testuj! :):):) niedobra jestem wiem... ;)

reklama
StorAnia, a mialam podac nazwy tych dwóch nowych suplementów na żołnierzyki:
parenton
androferti

Jeszcze o nich nie czytalam, ale moj gin je polecał, ze nowe najnowsze badania je polecaja, ze maja b dobry sklad.

Do góry