reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Rety dziewczyny strasznie wam zazdroszczę tego wyczekiwania i odliczania do testowania 😁
Ja dzisiaj miałam kolposkopie… no nie było to najprzyjemniejsze badanie, zostały pobrane 3 wycinki do badań, za 21 dni wyniki. Trzymajcie kciuki 🤞🏻
Mam też zalecenie zaszczepienie przeciwko hpv więc jutro dzwonię do mojej ginekolog z prośbą o receptę i działam żeby jak najszybciej przyjąć wszystkie dawki i wrócić do starań ☺️

reklama
Rety dziewczyny strasznie wam zazdroszczę tego wyczekiwania i odliczania do testowania 😁
Ja dzisiaj miałam kolposkopie… no nie było to najprzyjemniejsze badanie, zostały pobrane 3 wycinki do badań, za 21 dni wyniki. Trzymajcie kciuki 🤞🏻
Mam też zalecenie zaszczepienie przeciwko hpv więc jutro dzwonię do mojej ginekolog z prośbą o receptę i działam żeby jak najszybciej przyjąć wszystkie dawki i wrócić do starań ☺️
Trzymam kciuki!!’

Wy zaraz testować bedziecie
Ja dopiero zaczynam wkraczać w te diabelskie dni płodne.
Za tydzień w poniedziałek idę do ginekologa będzie to 15 dzien cyklu
Teraz na nfz jest już dostępna plynna cytologia .
Rok temu miałam robiona wiec na spokojnie zrobię po majówce

Ostatnio przy biochemicznej wyszedł w sumie 4 dni przed terminem miesiączki to może 13go akurat coś będzie widać. Jeśli się udało oczywiście.
Chociaż moja intuicja mówi, że nie tym razem
U mnie miesiączka dopiero 18 , ale miałam wcześniej owulację to może też by coś było . Ja też się nie nastawiam , czekam na razie na spokojnie

Wy zaraz testować bedziecie
Ja dopiero zaczynam wkraczać w te diabelskie dni płodne.
Za tydzień w poniedziałek idę do ginekologa będzie to 15 dzien cyklu
Teraz na nfz jest już dostępna plynna cytologia .
Rok temu miałam robiona wiec na spokojnie zrobię po majówce
Ooo, nie wiedziałam o tej płynnej cytologi, dobrze, ze piszesz :)

reklama
Ooo, nie wiedziałam o tej płynnej cytologi, dobrze, ze piszesz :)
Ja jak robię cytologię co ponad rok to zawsze strach mam ,że coś wyjdzie.
Moja mama miała hpv 16.18.
Rak szyjki macicy i wewnątrz miała guza
Nie stety nie żyje nie pokonała po raz 2 raka .
Więc badac się i jeszcze raz badac .
Dla mnie cytologia do dyskomfort.
Nie to ,że boli ale tym grzybykiem jak pojeździ po tej szyjce to aż mnie ciary biorą.

Do góry