reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U nas prawie same chlopaki. Mama ma 5 wnukow, 2 wnuczki, 1 prawnuczke. U cioc prawie same chlopaki.
Przydalaby sie dziewczynka :) a mi sie marza sukieneczki, warkoczyki, przebieranki [emoji7] moglabym jeszcze raz byc mala dziewczynka [emoji23] bawic sie lalkami itp [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam dwie bratanice i ciesze sie, ze u nas bedzie chlopak :) bo kuzwa jakby baby zaczely rzadzic to ło Jezu :D

reklama
no on sam zdecyduje kiedy zechce brzuszek opuscic :) hihi, sama jestem ciekawa naprawde
Niedługo i my zaczniemy siedzieć jak na szpilkach, żeby się dowiedzieć [emoji1] tylko koniecznie daj nam znać, że młody się wykluł [emoji4]

qdkkx1hpzei65q7s.png

No dziewczynki wszystko czytam tragedia w tych kopalniach,a my węgiel musisimy dokupić na zimę już brakuje,luxoris super duży chłopiec w sam raz teraz nadrobi w ostatnie 2tyg najwięcej także ze 3kg będzie miał,pparaplu oj żebyś wiedziała ile trudu jest w zrobieniu potomka,ja czasem nie wierzę że tyle starań na marne, wczoraj byłam u gin ale nie przyjmował,także dziś 14dc i idę ,trudno trza to trza ,jakoś nie wierzę że się uda bez zastrzyku,a co potem,boże jak kobieta chce zajść to nic nie wychodzi,buziole kochane

na tel nie dziala mi apka bb nie wiem czemu wiec jak wroce ze szpitala to napisze i pokaze malego :)
to wejdz na przegladarke na telefonie i mozesz normalnie w ten sposob sie zalogowac :)
Ostatnio byla jakas aktualizacja aplikacji na telefon, to moze sprobuj tez zaktualizowac i juz zadziala?
PS. po tej aktualizacji trzeba bylo sie ponownie w ustawieniach zalogowac.

reklama
Do góry