reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lanvin też mam wrażenie, że jak już się dowiem, że jestem w tej ciąży to będzie też strach. To będzie mój pierwszy dzidziuś, oczywiście bardzo chcemy, ale trochę się boję jak to będzie.. Wiem, że życie zmienia się o 180st.
Na pewno będzie dobrze, ale mimo wszystko łatwiej jak się o tym myśli jako o przyszłości, niż jako o tym, co faktycznie może mieć miejsce. Sylwkaq90, kiedy testujesz? Ja chyba jutro, o ile dziś @ nie przyjdzie, ale trochę się boję :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Na pewno będzie dobrze, ale mimo wszystko łatwiej jak się o tym myśli jako o przyszłości, niż jako o tym, co faktycznie może mieć miejsce. Sylwkaq90, kiedy testujesz? Ja chyba jutro, o ile dziś @ nie przyjdzie, ale trochę się boję :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin ja dopiero mam dni płodne, a dokładnie chyba czwartek. @ ma przyjść 1 grudnia, więc ja to sobie jeszcze poczekam :(
Dobrze, że w ten weekend co będzie jedziemy do Karpacza ze znajomymi :) pójdziemy sobie na basenik do Gołębiewskiego i jakoś ten czas zleci :) chociaż najgorszy i tak jest czas w tygodniu, kiedy ciężko zapomnieć.

Lanvin ja dopiero mam dni płodne, a dokładnie chyba czwartek. @ ma przyjść 1 grudnia, więc ja to sobie jeszcze poczekam :(
Dobrze, że w ten weekend co będzie jedziemy do Karpacza ze znajomymi :) pójdziemy sobie na basenik do Gołębiewskiego i jakoś ten czas zleci :) chociaż najgorszy i tak jest czas w tygodniu, kiedy ciężko zapomnieć.
Zazdroszczę :-) Moja kumpela wczoraj wyjechała z mężem i dzieciakami do Szklarskiej do spa na tydzień, też bym chętnie się zresetowała :-) a skąd jesteś?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Zazdroszczę :-) Moja kumpela wczoraj wyjechała z mężem i dzieciakami do Szklarskiej do spa na tydzień, też bym chętnie się zresetowała :-) a skąd jesteś?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja jestem z okolic Zielonej Góry, więc mamy 200 km. Jedziemy właśnie głównie po to, aby iść do gołębia, zrelaksować się w saunach, a w niedziele do Czech na knedliki :)
Szkoda, że Zakopane tak daleko. Byliśmy w wakacje. Po ciężkim dniu w górach pojechaliśmy na TermyBania, było super - polecam :)

Moje dziecko złapała katar i dwie ostatnie noce prawie nie spalam, bo ciągle się budził. On jak w dzień z katarem funkcjonuje, tak w nocy obudzi się, czasem płacze, bo nie może spać i jeszcze większy katar ma. Masakra.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
1479102950-1d1mld.jpeg

Latarka chyba nie potrzebna co....po roku starań...[emoji3][emoji3][emoji3]w koncu ale jestesmy SZCZESLIWI

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

O matulku jaka sliczna kreseczka [emoji7][emoji7][emoji7]
Gratuluje przeogormnie!!!!!!!!!!!!! [emoji322][emoji898][emoji513][emoji323][emoji179][emoji175][emoji307][emoji176][emoji180][emoji178][emoji173]️❣️[emoji176][emoji175][emoji844]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry