reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lanvin też mam wrażenie, że jak już się dowiem, że jestem w tej ciąży to będzie też strach. To będzie mój pierwszy dzidziuś, oczywiście bardzo chcemy, ale trochę się boję jak to będzie.. Wiem, że życie zmienia się o 180st.
Na pewno będzie dobrze, ale mimo wszystko łatwiej jak się o tym myśli jako o przyszłości, niż jako o tym, co faktycznie może mieć miejsce. Sylwkaq90, kiedy testujesz? Ja chyba jutro, o ile dziś @ nie przyjdzie, ale trochę się boję :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Na pewno będzie dobrze, ale mimo wszystko łatwiej jak się o tym myśli jako o przyszłości, niż jako o tym, co faktycznie może mieć miejsce. Sylwkaq90, kiedy testujesz? Ja chyba jutro, o ile dziś @ nie przyjdzie, ale trochę się boję :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin ja dopiero mam dni płodne, a dokładnie chyba czwartek. @ ma przyjść 1 grudnia, więc ja to sobie jeszcze poczekam :(
Dobrze, że w ten weekend co będzie jedziemy do Karpacza ze znajomymi :) pójdziemy sobie na basenik do Gołębiewskiego i jakoś ten czas zleci :) chociaż najgorszy i tak jest czas w tygodniu, kiedy ciężko zapomnieć.

Lanvin ja dopiero mam dni płodne, a dokładnie chyba czwartek. @ ma przyjść 1 grudnia, więc ja to sobie jeszcze poczekam :(
Dobrze, że w ten weekend co będzie jedziemy do Karpacza ze znajomymi :) pójdziemy sobie na basenik do Gołębiewskiego i jakoś ten czas zleci :) chociaż najgorszy i tak jest czas w tygodniu, kiedy ciężko zapomnieć.
Zazdroszczę :-) Moja kumpela wczoraj wyjechała z mężem i dzieciakami do Szklarskiej do spa na tydzień, też bym chętnie się zresetowała :-) a skąd jesteś?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Zazdroszczę :-) Moja kumpela wczoraj wyjechała z mężem i dzieciakami do Szklarskiej do spa na tydzień, też bym chętnie się zresetowała :-) a skąd jesteś?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja jestem z okolic Zielonej Góry, więc mamy 200 km. Jedziemy właśnie głównie po to, aby iść do gołębia, zrelaksować się w saunach, a w niedziele do Czech na knedliki :)
Szkoda, że Zakopane tak daleko. Byliśmy w wakacje. Po ciężkim dniu w górach pojechaliśmy na TermyBania, było super - polecam :)

Moje dziecko złapała katar i dwie ostatnie noce prawie nie spalam, bo ciągle się budził. On jak w dzień z katarem funkcjonuje, tak w nocy obudzi się, czasem płacze, bo nie może spać i jeszcze większy katar ma. Masakra.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
1479102950-1d1mld.jpeg

Latarka chyba nie potrzebna co....po roku starań...[emoji3][emoji3][emoji3]w koncu ale jestesmy SZCZESLIWI

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

O matulku jaka sliczna kreseczka [emoji7][emoji7][emoji7]
Gratuluje przeogormnie!!!!!!!!!!!!! [emoji322][emoji898][emoji513][emoji323][emoji179][emoji175][emoji307][emoji176][emoji180][emoji178][emoji173]️❣️[emoji176][emoji175][emoji844]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry