reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wendy jakie objawy? Ktory dpo?
31dp czyli termin @ dzis. W piatek robilam.i nie bylo nic widac a dzis blada kreska.
Objawy myslalam.ze urojone ale muliło mnie z rana jadlam cos na snaidanie i nie moglam.przelknac roslo mi w buzi. Jadlam troche czesciej. Brak bolu piersi przed @ a zwykle bolaly. Jajniki jakby piekły od srodka i bolaly alebtak do zniesienia czasem mocniej. Moze troche senna ale to moze wina tych zatok takie oslabienie. A i po herbacie z imbirem myslam ze juz tydzien temu sie ....bllee i to tyle a i jednej nocy mega uderzenia goraca

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

31dp czyli termin @ dzis. W piatek robilam.i nie bylo nic widac a dzis blada kreska.
Objawy myslalam.ze urojone ale muliło mnie z rana jadlam cos na snaidanie i nie moglam.przelknac roslo mi w buzi. Jadlam troche czesciej. Brak bolu piersi przed @ a zwykle bolaly. Jajniki jakby piekły od srodka i bolaly alebtak do zniesienia czasem mocniej. Moze troche senna ale to moze wina tych zatok takie oslabienie. A i po herbacie z imbirem myslam ze juz tydzien temu sie ....bllee i to tyle a i jednej nocy mega uderzenia goraca

Gratuluję! :-*

U mnie dziś 30dc, @ też nie ma, mdli mnie od rana, piersi też nie bolą, ale nie wiem, czy to nie ze stresu jak przyszło co do czego i trochę się boję tych 2 kresek :-o Byłam przekonana, że nic z tego, a teraz jak @ się spóźnia, to sama nie wiem, boję się zrobić test... Jeszcze ostatnio jestem ciągle głodna, jak nigdy.

qdkkx1hpzei65q7s.png

U mnie dziś 30dc, @ też nie ma, mdli mnie od rana, piersi też nie bolą, ale nie wiem, czy to nie ze stresu jak przyszło co do czego i trochę się boję tych 2 kresek :-o Byłam przekonana, że nic z tego, a teraz jak @ się spóźnia, to sama nie wiem, boję się zrobić test... Jeszcze ostatnio jestem ciągle głodna, jak nigdy.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin też mam wrażenie, że jak już się dowiem, że jestem w tej ciąży to będzie też strach. To będzie mój pierwszy dzidziuś, oczywiście bardzo chcemy, ale trochę się boję jak to będzie.. Wiem, że życie zmienia się o 180st.

Wendy No gratulacje ! :)))

U mnie dziś mąż pojechał na dwa tygodnie na poligon także zobaczymy czy cos zaskoczyło wcześniej czy jestem jeszcze przed choć myśle ze owu już za mną ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

qdkkx1hpzei65q7s.png
Zrob test

reklama
Do góry