reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja właśnie wracam z drugiego podglądu. Na lewym pęcherzyk już ma 22mm, o tym na prawym nic nie wspomniała doktor. Endometrium 9mm. Jutro ok. 20 zastrzyk i w poniedziałek rano pierwsze podejście do IUI 🥹
Koniecznie daj jak po IUI bo też się pewnie zdecydujemy, myślę że w okolicach wakacji jak do tego czasu nie zaskoczy ☺️

Nooo tak powinno raczej być.
Plemniki żyją zdecydowanie dłużej niż komórka jest zdolna do zaplodnienia.

Inna sprawa, że podobno jest dziewczyna wybredna 🤪😅

Chyba nie ma przeciwwskazań do seksu przed IUI?! Zdecydowanie lepiej żeby zaczekaly
No to chyba muszę jutro dopaść swojego 😅 Tak będzie najbezpieczniej. Pewnie gdyby nie to, że weekend po drodze, to zastrzyk mógłby być dzisiaj wieczorem i jutro/pojutrze IUI 🤔 No ale cóż, tak wyszło.

Nie. Jutro pójdę jak znowu na obu będą dwie kreski. Jakoś nie wierzę w to. Wydaje mi się że to moja wyobraźnia 🫣
Wbije na chwilę, bo razem byłyśmy na kreskach 🙈. Mój cień i fałszywka skończyła wczoraj 3 tygodnie 😉 i tego Ci życzę 😘

Do wszystkich dziewczyn, które walczą i się nie poddają... Mój syn jest tęczowym chłopcem, bo pierwsza ciążę (uzyskaną po 2 latach starań) poroniłam, później staraliśmy się o 2 dzidzię i zaliczyłam tu z dziewczynami na kreskach 4 biochemy 🤷 Dzisiaj tulę moją szczęśliwą siódemkę i jestem szczęśliwa, że się nie poddałam 🥰

Trzymam za Was wszystkie moooocno kciuki ! A właściwie wszystkich, bo dla waszych partnerów to też trudny okres 😘

Wbije na chwilę, bo razem byłyśmy na kreskach 🙈. Mój cień i fałszywka skończyła wczoraj 3 tygodnie 😉 i tego Ci życzę 😘

Do wszystkich dziewczyn, które walczą i się nie poddają... Mój syn jest tęczowym chłopcem, bo pierwsza ciążę (uzyskaną po 2 latach starań) poroniłam, później staraliśmy się o 2 dzidzię i zaliczyłam tu z dziewczynami na kreskach 4 biochemy 🤷 Dzisiaj tulę moją szczęśliwą siódemkę i jestem szczęśliwa, że się nie poddałam 🥰

Trzymam za Was wszystkie moooocno kciuki ! A właściwie wszystkich, bo dla waszych partnerów to też trudny okres 😘
To juuuuż?? 😮 A ja jeszcze dobrze pamiętam te Twoje „fałszywe” kreski… 🥹 Gratulacje!!! 🥰

reklama
Widzę ze powstał już lutowy wątek . Jutro już ostatni , także chciałam podziękować za prowadzenie tego wątku @Patii26 . Życzę każdej z was abyśmy się spotkały na wątku mamusiowym , wszystkie was do siebie zapraszam na październikowe mamy i trzymam kciuki ♥️ a wy trzymajcie za mnie , abym szczęśliwe dotarła do października ☺️
Powodzenia kochana, trzymamy kciuki za kropka, niech rozwija się pięknie ❤️ Spokojnej ciąży życzę 🥰

Do góry