reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jestem z okolic Zielonej Góry, więc mamy 200 km. Jedziemy właśnie głównie po to, aby iść do gołębia, zrelaksować się w saunach, a w niedziele do Czech na knedliki :)
Szkoda, że Zakopane tak daleko. Byliśmy w wakacje. Po ciężkim dniu w górach pojechaliśmy na TermyBania, było super - polecam :)
To mieszkasz jakieś 60km ode mnie :-)
Knedliki, mhmm pycha :-) Ja bym zjadła jeszcze ten ich smażony ser, mniam. W Zakopanym jeszcze nie byłam, ale musimy się wybrać kiedyś. Termy fajna sprawa :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Gratuluję! :-*

U mnie dziś 30dc, @ też nie ma, mdli mnie od rana, piersi też nie bolą, ale nie wiem, czy to nie ze stresu jak przyszło co do czego i trochę się boję tych 2 kresek :-o Byłam przekonana, że nic z tego, a teraz jak @ się spóźnia, to sama nie wiem, boję się zrobić test... Jeszcze ostatnio jestem ciągle głodna, jak nigdy.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Trzymam kciuki :)

U mnie dziś 29/28dc piersi i brzuch nadal pobolewają, zrobiłam test i 1 kreska także nie dla mnie lipcówki.... @ sie ze mnie śmieje i na złość się spóźnia.

Lanvin też mam wrażenie, że jak już się dowiem, że jestem w tej ciąży to będzie też strach. To będzie mój pierwszy dzidziuś, oczywiście bardzo chcemy, ale trochę się boję jak to będzie.. Wiem, że życie zmienia się o 180st.
Mam to samo... Bardzo chciałbym mieć dziecko i być w ciąży, ale boję się jak przyjdzie co do czego. Pewnie narobie po same kostki [emoji12]
31dp czyli termin @ dzis. W piatek robilam.i nie bylo nic widac a dzis blada kreska.
Objawy myslalam.ze urojone ale muliło mnie z rana jadlam cos na snaidanie i nie moglam.przelknac roslo mi w buzi. Jadlam troche czesciej. Brak bolu piersi przed @ a zwykle bolaly. Jajniki jakby piekły od srodka i bolaly alebtak do zniesienia czasem mocniej. Moze troche senna ale to moze wina tych zatok takie oslabienie. A i po herbacie z imbirem myslam ze juz tydzien temu sie ....bllee i to tyle a i jednej nocy mega uderzenia goraca

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Przywróciłas mi nadzieję w moje nieczułe cycki! Jest nadzieja! [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

A u mnie ten cykl dziwny jakiś. Choróbsko mnie chyba nadal trzyma, chociaż czuje się ok. Katar z zatok, kaszel, kicham jak szalona, gardło trochę boli [emoji19] jeździ w brzuchu jak nie wiem, mogę
Prowadzić z nim całkiem merytoryczne rozmowy [emoji1] i obudziłam się dzisiaj o 5 rano z zakwasami na tyłku... Nie wiem skąd one, moim ulubionym sportem jest przekrecanie się z boku na bok [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

O matulku jaka sliczna kreseczka [emoji7][emoji7][emoji7]
Gratuluje przeogormnie!!!!!!!!!!!!! [emoji322][emoji898][emoji513][emoji323][emoji179][emoji175][emoji307][emoji176][emoji180][emoji178][emoji173]️❣️[emoji176][emoji175][emoji844]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje bardzo ale jakos tak jestem jeszcze ostrozna w cieszeniu sie bo to mega wcrsnie choc porownalam zdjecie testu z ostatniej ciazy i kreska identyczna :)
Oo matko ale wieści[emoji14]wielkie gratulacje [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Super wiadomości z rana.
Ja dostałam krwawienie w piątek i co najdziwniejsze od wczoraj popołudniu czysto. czy to nie za krótko ? dopiero jutro będę dzwonić do swojego lekarza. nie wiem czy się martwić czy nie. ogólnie czuje się dobrze. trzymam kciuki za was wszystkie.

Do góry