reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1479102950-1d1mld.jpeg

Latarka chyba nie potrzebna co....po roku starań...[emoji3][emoji3][emoji3]w koncu ale jestesmy SZCZESLIWI

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale cudna krecha!!!! :) który dzisiaj dpo??

reklama
Hej hej jestem tu nowa, nie wiem czy pisać tutaj czy założyć nowy temat....
Jestem mamą 7miesiecznego Szymcia, nie chcem zeby miedzy dziećmi była duża roznica wiekowa i myślimy z mężem o kolejnym maluchu, chcielibysmy sie starać od zaraz ale ja mam rozterki przed pierwsza ciaza wazylam 72kg przy 164cm w kolejnym czasie ciazy schudlam do 67 przez wymioty i ponownie przytylam przy porodzie do 88 moze nawet te 90kg. Zaraz 2tygodnie po porodzie wazylam 78kg. i teraz waga oscyluje koło 80 i nie moge schudnąć. czy jest sens starać sie o kolejnego malucha? prosze doradzcie coś ewentualnie wygoncie mnie na inny temat (jakis link) dzieki wielkie :*
Ale o co chodzi, o wagę? Boisz się ze nie zajdziesz czy jak?
1479102950-1d1mld.jpeg

Latarka chyba nie potrzebna co....po roku starań...[emoji3][emoji3][emoji3]w koncu ale jestesmy SZCZESLIWI

Aaaaaaa, gratulacje! [emoji16] rosnijcie zdrowo, chyba łapiesz się na lipcówki, co? [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ale o co chodzi, o wagę? Boisz się ze nie zajdziesz czy jak?

Aaaaaaa, gratulacje! [emoji16] rosnijcie zdrowo, chyba łapiesz się na lipcówki, co? [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Tak chyba na lipcowki moj 1 syn z lipca 3 z lutego a mojej siory z lipca i listopada mija mam sie smiala kiedys ze jej wnuki.rodza sie tylko w miesiacach na l i chyba wykrakala...

Tak chyba na lipcowki moj 1 syn z lipca 3 z lutego a mojej siory z lipca i listopada mija mam sie smiala kiedys ze jej wnuki.rodza sie tylko w miesiacach na l i chyba wykrakala...

Ale zbieg okoliczności [emoji1] dobrze ze ci lipiec wykrakała a nie musiałas czekać do listopada [emoji6] nie dość ze lipcówka to jeszcze podwójna! [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry