Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje i trzymam kciukasy za Cb mocno mocnoWendy gratulacje !
Windi widzisz, nie każdego bolą piersi
Izabela niestety nie znam się :/
Nowa koleżanko która pisała o tym, żenie wie czy zachodzić czy nie... czemu się zastanawiasz? Z powodu wagi? Czy jeszcze jakieś inne powody?
A widzisz, w teorii to ja wszystko wiem [emoji1] tyle że w tym cyklu każdy objaw zwalam na @ i chorobę żeby się nie nakręcić za bardzo. Chociaż z tylu głowy i tak mam swoje, ale na szczęście te myśli nie wybijają się zbytnio [emoji1]Wendy gratulacje !
Windi widzisz, nie każdego bolą piersi
Izabela niestety nie znam się :/
Nowa koleżanko która pisała o tym, żenie wie czy zachodzić czy nie... czemu się zastanawiasz? Z powodu wagi? Czy jeszcze jakieś inne powody?
Ja mialam tak samo w tym cykluA widzisz, w teorii to ja wszystko wiem [emoji1] tyle że w tym cyklu każdy objaw zwalam na @ i chorobę żeby się nie nakręcić za bardzo. Chociaż z tylu głowy i tak mam swoje, ale na szczęście te myśli nie wybijają się zbytnio [emoji1]
Wszystko będzie ok, grunt ze wiesz w czym może tkwić problem i że jesteś pod opieką lekarza [emoji4] nie ma sie co martwić na zapas. W takim będziemy testować razem [emoji1]Witajcie kobietki ja po lekarzu mam brać insuline 2 jed 3razy bo cukier mi wariuje po poronieniu,i jeżeli zajde w ciążę też,może przez cukry mam kłopot zajść w ciąże denerwuje się dziś 25dc także będę testować myślę że czwartek piątek
Chipsy... Mój jak widzi, że jem chipsy, chociaż jem je raz na ruski rok, to zaraz słyszę "znowu się trujesz?" ostatnio jechał na zakupy, a mieliśmy z wszyscy obejrzeć Zwierzogród, to mówię do niego, żeby kupił jakieś chipsy, Filip raz na jakiś czas może kilka zjeść, to kupił mi wafle ryżowe i chrupki kukurydziane "bo miały lepszy skład"...myslalam, ze pojade z autem do mechanika...wyjechalam z parkingu, droga prosta a auto podskakuje...stanelam, obejrzalam kolo,opony cale, i tak jade dalej i chyba amortazytory znow nam zamarzly, po jezdzeniu przestalo az tak pukac, ale wytrzesiona za wszystkie czasy jestem
zjadlam paczka i jem chipsy solone