reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wendy gratulacje ! ;)
Windi widzisz, nie każdego bolą piersi :D
Izabela niestety nie znam się :/
Nowa koleżanko która pisała o tym, żenie wie czy zachodzić czy nie... czemu się zastanawiasz? Z powodu wagi? Czy jeszcze jakieś inne powody?

reklama
Witam się po długim weekendzie,
Wendy83 wielkie gratulacje :)

Postaram się dziś zaktualizować i wrzucić tabelkę.
Ja byłam z rana na pobraniu krwi i opuścili mi 5 ampułek. Synek się cieszy bo po wszystkim wtrąbiliśmy całą czekoladę [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Wendy gratulacje ! ;)
Windi widzisz, nie każdego bolą piersi :D
Izabela niestety nie znam się :/
Nowa koleżanko która pisała o tym, żenie wie czy zachodzić czy nie... czemu się zastanawiasz? Z powodu wagi? Czy jeszcze jakieś inne powody?
A widzisz, w teorii to ja wszystko wiem [emoji1] tyle że w tym cyklu każdy objaw zwalam na @ i chorobę żeby się nie nakręcić za bardzo. Chociaż z tylu głowy i tak mam swoje, ale na szczęście te myśli nie wybijają się zbytnio [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Witajcie kobietki ja po lekarzu mam brać insuline 2 jed 3razy bo cukier mi wariuje po poronieniu,i jeżeli zajde w ciążę też,może przez cukry mam kłopot zajść w ciąże denerwuje się dziś 25dc także będę testować myślę że czwartek piątek

Witajcie kobietki ja po lekarzu mam brać insuline 2 jed 3razy bo cukier mi wariuje po poronieniu,i jeżeli zajde w ciążę też,może przez cukry mam kłopot zajść w ciąże denerwuje się dziś 25dc także będę testować myślę że czwartek piątek
Wszystko będzie ok, grunt ze wiesz w czym może tkwić problem i że jesteś pod opieką lekarza [emoji4] nie ma sie co martwić na zapas. W takim będziemy testować razem [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

myslalam, ze pojade z autem do mechanika...wyjechalam z parkingu, droga prosta a auto podskakuje...stanelam, obejrzalam kolo,opony cale, i tak jade dalej i chyba amortazytory znow nam zamarzly, po jezdzeniu przestalo az tak pukac, ale wytrzesiona za wszystkie czasy jestem :D
zjadlam paczka i jem chipsy solone :D

Hej dziewczyny trochę mnie nie było ale starałam się was czytać regularnie.Tym którym się udało gratuluję bardzoja dziś dostałam okres 2 dni wcześniejzaczynam 3 cykl starań.następna miesiaczka 12.12..oby się udalo wkoncu.

reklama
myslalam, ze pojade z autem do mechanika...wyjechalam z parkingu, droga prosta a auto podskakuje...stanelam, obejrzalam kolo,opony cale, i tak jade dalej i chyba amortazytory znow nam zamarzly, po jezdzeniu przestalo az tak pukac, ale wytrzesiona za wszystkie czasy jestem :D
zjadlam paczka i jem chipsy solone :D
Chipsy... Mój jak widzi, że jem chipsy, chociaż jem je raz na ruski rok, to zaraz słyszę "znowu się trujesz?" :p ostatnio jechał na zakupy, a mieliśmy z wszyscy obejrzeć Zwierzogród, to mówię do niego, żeby kupił jakieś chipsy, Filip raz na jakiś czas może kilka zjeść, to kupił mi wafle ryżowe i chrupki kukurydziane "bo miały lepszy skład"...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry