reklama
Patii26
Fanka BB :)
Omg, przecież to są piękne różowe kreski ! Dwa testy nie mogły się pomylić Ale piękne zakończenie kresekDziewczyny sikałam... Facelle i te fałszywe pinki. Też to widzicie?
klaudia16
dziękuję za kciuki oby była bardzo nudna dzisiaj wybrałam walkę ze sobą żeby nie iść 5 raz na betę także teraz muszę spokojnie wytrzymać do wtorkuPowodzenia kochana, trzymamy kciuki za kropka, niech rozwija się pięknie Spokojnej ciąży życzę
penguinlicious
Oooo Kochana jesteś Ale zanim o mnie, to najpierw o TobieMy też tak niedługo napiszemy o Tobie
Dziewczyny, powiedzcie mi czy progesteron 13 ng/ml świadczy o tym że owulacja była? Robiony był w 6 dpo.
Ja już chyba za dużo czytam i się gubie.
W UK nie robi sie tych monitoringów i jedyne co to w 7dpo robię proga.
Chcę mieć pewność że owulacje występują, zanim zdecydujemy się na kolejne kroki w leczeniu. W tym rkaju większosć robimy na wlasna reke.... :-(
Chcę mieć pewność że owulacje występują, zanim zdecydujemy się na kolejne kroki w leczeniu. W tym rkaju większosć robimy na wlasna reke.... :-(
pluto_nova
Moderator
tak, kiedyś się mówiło, że 10 i więcej potwierdza owulację (teraz już chyba nawet mniej)Dziewczyny, powiedzcie mi czy progesteron 13 ng/ml świadczy o tym że owulacja była? Robiony był w 6 dpo.
reklama
Czyli mogę przyjąć że jeśli prog mam raz 14, raz 12 a raz 13 w 6-7 dpo w kolejnych cyklach (badałam co 3 cykle) to znaczy ze owulacje wystepuja i to nie one stanowia problem? Ja juz nie wiem w jakim kierunku isc... Mam pcos ale lekarz mowi ze skoro sa owulacje to pcos nie jest problemem... Nasienie meza nie jest problemem, hormony moje w normie. Gdzies tkwi problem, ktorego ja nie potrafie odnalezc. Na lekarzy w UK nie ma co liczyc...tak, kiedyś się mówiło, że 10 i więcej potwierdza owulację (teraz już chyba nawet mniej)
reklama