nie mialam bo ja mialam super wyniki caly czas a nagle w styczniu podskoczylo na 3,10 i ja panika, spadlo samo nagle, zaszlam w kwietniu i kilka dni przed zajsciem robilam tsh i bylo 2,5...i w ciazy jak pisalam wzroslo i na lekach jestemA miałaś stwierdzone coś przed ciążą? Czy dopiero w ciąży przy wyniku dostałaś leki?
reklama
Gosiaq85
Fanka BB :)
Straszne to dziadostwo. Ciekawa jestem co mi endo powie. Jest też andrologiem i ogólnie zajmuje się leczeniem niepłodności, więc mam nadzieję usłyszeć jakieś konkrety. Jeśli teraz nie zaciążyłam to kolejne staranka zaczynam od Wigilii. Mężu wyjechał, ale myślę że przez ten miesiąc, jeśli dostanę leki to będą jakieś efekty.nie mialam bo ja mialam super wyniki caly czas a nagle w styczniu podskoczylo na 3,10 i ja panika, spadlo samo nagle, zaszlam w kwietniu i kilka dni przed zajsciem robilam tsh i bylo 2,5...i w ciazy jak pisalam wzroslo i na lekach jestem
tsh szybko spada jesli sa dobre leki zapisane i sie nie martw na zapasStraszne to dziadostwo. Ciekawa jestem co mi endo powie. Jest też andrologiem i ogólnie zajmuje się leczeniem niepłodności, więc mam nadzieję usłyszeć jakieś konkrety. Jeśli teraz nie zaciążyłam to kolejne staranka zaczynam od Wigilii. Mężu wyjechał, ale myślę że przez ten miesiąc, jeśli dostanę leki to będą jakieś efekty.
Spark
hej hej, cały weekend mnie nie było, nadrobiłam wszystko, jestem w szoku
Paraplu witaj ponownie
Katq gratulacje
Ania świetna beta
Lux 35 tydzień, o matko ! ;D
Mnie dzisiaj odwiedziła przyjaciółka z wiadomością, że jest w 11tyg ciąży, ucieszyłam się, miała drugie in vitro, starali się chyba z 8lat, jest taka szczęśliwa...
Paraplu witaj ponownie
Katq gratulacje
Ania świetna beta
Mnie dzisiaj odwiedziła przyjaciółka z wiadomością, że jest w 11tyg ciąży, ucieszyłam się, miała drugie in vitro, starali się chyba z 8lat, jest taka szczęśliwa...
gratki dla przyjaciolki a co u Cb?hej hej, cały weekend mnie nie było, nadrobiłam wszystko, jestem w szoku
Paraplu witaj ponownie
Katq gratulacje
Ania świetna beta
Hej. Ja trochę przystopowałam z pisaniem. Niby robię testy owu, mierzę temperaturę ale jakoś bez przekonania. Przestaję się nakręcać bo pewnie też nic prędko nie przyjdzie jak poprzednim razem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bede trzymac kciuki by sie udalo!Lux u mnie super 16 dc, staram się nie zastanawiać czy była owu czy jak, co ma być to będzie Nie zmuszaliśmy się też do przytulanek, były jak chcieliśmy
Spark
Dzięki ;* Jak nie teraz to kiedyśbede trzymac kciuki by sie udalo!
reklama
uda sie zobaczysz!!!!!Dzięki ;* Jak nie teraz to kiedyś