reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem wiem LUX, kiedyś się uda :D
Ty czytałam, że miałaś ostatnio ciężką noc... biedna... ale już niedługo przytulisz tego okruszka, który teraz tak Cię męczy :p ;)

reklama
A ja się dzisiaj tak nażarłam że ledwo leżę, normalnie jakiegoś amoku dostałam [emoji23] trochę mi to gastro @ śmierdzi [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hej hej jestem tu nowa, nie wiem czy pisać tutaj czy założyć nowy temat....
Jestem mamą 7miesiecznego Szymcia, nie chcem zeby miedzy dziećmi była duża roznica wiekowa i myślimy z mężem o kolejnym maluchu, chcielibysmy sie starać od zaraz ale ja mam rozterki przed pierwsza ciaza wazylam 72kg przy 164cm w kolejnym czasie ciazy schudlam do 67 przez wymioty i ponownie przytylam przy porodzie do 88 moze nawet te 90kg. Zaraz 2tygodnie po porodzie wazylam 78kg. i teraz waga oscyluje koło 80 i nie moge schudnąć. czy jest sens starać sie o kolejnego malucha? prosze doradzcie coś ewentualnie wygoncie mnie na inny temat (jakis link) dzieki wielkie :*

reklama
1479102950-1d1mld.jpeg

Latarka chyba nie potrzebna co....po roku starań...[emoji3][emoji3][emoji3]w koncu ale jestesmy SZCZESLIWI

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie ale sie cieszę :) :) gratulacje takie wieści na dzień dobry.

Ja dzisiaj 29dc @ nie widać to może i dla mnie jest nadzieja?

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Do góry