Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam kilka nocek ciezkich az przychodzi taka, ze jestem tak padnieta, ze padam jak dziecko...Wiem wiem LUX, kiedyś się uda
Ty czytałam, że miałaś ostatnio ciężką noc... biedna... ale już niedługo przytulisz tego okruszka, który teraz tak Cię męczy
Windy oby nieA ja się dzisiaj tak nażarłam że ledwo leżę, normalnie jakiegoś amoku dostałam [emoji23] trochę mi to gastro @ śmierdzi [emoji1]
Oby, oby. Ale cyce jak worki nie pozostawiają złudzeń [emoji16] [emoji23]Windy oby nie
Aj tam, ile kobiet, tyle objawów, różnie może byćOby, oby. Ale cyce jak worki nie pozostawiają złudzeń [emoji16] [emoji23]
Cudownie ale sie cieszę gratulacje takie wieści na dzień dobry.
Latarka chyba nie potrzebna co....po roku starań...[emoji3][emoji3][emoji3]w koncu ale jestesmy SZCZESLIWI
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom