Gosiaq85
Fanka BB :)
Nie zawsze zludna :-) Któregoś dnia każda z nas z niedowierzaniem zobaczy te upragnione 2 kreseczki. Musi tak być!!!!!Nadzieja jest co
ja robilam test za testem i jak kreska testowa byla ciemniejsza to kontrolnej to byla owulacja i czulam ją widzialam po sluzie
Nigdy nie robiłam tych testów, ale jeśli teraz się nie udało to chyba zacznę. Tylko muszę doczytać co i jak, jakie polecacie etc. Ogólnie to raczej na wyczucie obserwuję swoje dni płodne. W tym cyklu nawet zauważyłam kłucie w jajnikach dzień wcześniej niż owulacja według kalendarzyka, więć mniemam, że miałam ją w 13 dc. Dziś jest 25, średnio mam 28, ale i 27 i 29 się zdarzało, więc nigdy nie wiadomo czy tym razem się coś nie poknoci.... tym bardziej, że "zjadłam" 2 antybiotyki. Ja ciągle jestem przerażona tym TSH, czytam i czytam i z jednej strony nie powinnam się bać z drugiej panikuję. Za 2 tygodnie dopiero mam wizytę u endokrynologa. Do tego czasu będę tak schizować, a gdyby okazało się, że jestem w ciąży to chyba zejdę.......
W ogóle @ za jakieś 3-4 dni, a ja jakoś nie czuję objawów jak zwykle, ciążowych w sumie też brak, poza tym to za wcześnie. Jakiś tydzień temu miałam różne urojenia, teraz już chyba przeszło.