reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wczesniej zalezalo mi zeby dzidzius urodzil sie w maju-czerwcu.. Bo to wiadomu i spacerki przyjemniejsze i dzien dluzszy i aura nie sprzyja depresji tak jak jesienia…. Zalezalo mi zeby to byla dziewczynka... Bo ciuszki dla dziewczynki sa takie fajne, slodkie.. Bo moglabym kupowac zabawki, ubranka ktore zawsze chcialam miec jednak niestety nie bylo nas stac na to.... Teraz po tym co mnie spotkalo, po tym jak poronilam zrozumialam jak bardzo egoistyczne mysli mialam... Ja nawet moje fasolki nazywalam imionami, chociaz bylo za wczesnie zeby okreslic plec moich dzieciaczkow... Niewazne bylo ze moj maz pragnie aby to byla parka- chlopiec i dziewczynka, zeby dzieci byly zdrowe.. Wazne bylo to co ja mysle i chce....

Teraz wiem, ze najwazniejsze jest to aby zajsc w ciaze, ale nie za wszelka cene... Wazne jest to aby ciaza byla szczesliwie donoszona.... Wazne jest to aby dzidzia byla zdrowa.... Dopiero na samym koncu jest to czy bedzie to chlopczyk czy dziewczynka czy bedzie to w styczniu czy w lipcu... Co by nie bylo i kiedy bylo, bede kochac nad zycie... Daj tylko Boze aby bylo.....
uwierz, ze jak zajdziesz to bedzie Ci wszystko jedno czy urodzisz synka czy corke, w kwietniu czy listopadzie....bedziesz sie cieszyc, ze jestes w ciazy i odliczac dni do porodu :)

Tak wiem, dół zaraz minie i przyjdzie nadzieja na następny cykl, trochę sobie dziś powyje i będzie dobrze. Trzymam kciuki za nas wszystkie
Płacz jest potrzebny, oczyszcza umysł i ciało ze złych emocji żeby mieć siłe walczyć, [emoji106]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Mierzyłam przed chwilą tem ciała (termometr bezdotykowy skieowany na czoło) i mam 36.4 czy to nie za mało jak na ewntualną ciążę?

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Taki jednorazowy pomiar jest nie miarodajny, nic Ci nie powie
Kiedy masz termin @?

W najbliższy wtorek

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym poczekała do terminu @ i zrobiła test, ale ja z natury cierpliwa jestem,
Test robiłam tylko 2 razy, raz jak mi się tydzień @ spóźniła i drugi raz tydzień pôzniej zeby się upewnić [emoji16]

reklama
Do góry