reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny tak sobie myślę że niesamowite szczęście miałam zachodzac z zaskoczenia w pierwszą ciążę. Nie wiedziałam wtedy nic na temat ewentualnych problemów z zajściem czy też donoszeniem ciąży. Tak patrzę teraz na mojego synka i myślę sobie "Szczesciara że mnie". Tylko ten czas tak szybko leci że nawet nie wiem kiedy on z dzidziusia stał się takim dużym chłopcem. Ehhh na jakieś rozmyślania mnie wzięło przy myciu garow [emoji16] nienawidzę tego robić więc myślę sobie o różnych rzeczach... zepsuła nam się zmywarka i teraz przez tydzień będę musiała pokutowac przy myciu garow. Może stąd u mnie tyle pokory[emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny tak sobie myślę że niesamowite szczęście miałam zachodzac z zaskoczenia w pierwszą ciążę. Nie wiedziałam wtedy nic na temat ewentualnych problemów z zajściem czy też donoszeniem ciąży. Tak patrzę teraz na mojego synka i myślę sobie "Szczesciara że mnie". Tylko ten czas tak szybko leci że nawet nie wiem kiedy on z dzidziusia stał się takim dużym chłopcem. Ehhh na jakieś rozmyślania mnie wzięło przy myciu garow [emoji16] nienawidzę tego robić więc myślę sobie o różnych rzeczach... zepsuła nam się zmywarka i teraz przez tydzień będę musiała pokutowac przy myciu garow. Może stąd u mnie tyle pokory[emoji16]

Ja też tak sobie myśle że po zapoznaniu się tyloma historiami jak już wreszcie zajdę to bede ciagle się zastanawiala czy aby na pewno wszystko ok :(

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Ja postanowilam nie doszukiwac sie jakichkolwiek problemow w internetach :) wczesniej z kazdym bolem, niepokojacym czyms lecialam do laptopa a pozniej siedzialam i ryczalam... Po nocy nie moglam spac.. Wiec ten czas od momentu 2 kresek na tescie do poronienia byl zarowno bardzo szczesliwy jak i okropny dla mnie...
Teraz o tym torbielu tez nic nie czytam.. Bedzie co ma byc... Bo jakbym zaczela czytac to stwierdzilabym ze umieram zapewne... ;-)

Ja też nienawidzę myć naczyń a zmywarka to zbawienie :D

Fajnie, ze masz już swojego szkraba. Może niedługo ktoś dołączy do Was :)

Ja też tak sobie myśle że po zapoznaniu się tyloma historiami jak już wreszcie zajdę to bede ciagle się zastanawiala czy aby na pewno wszystko ok :(

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

A ja Wam tu obiecuję, ze jak zobaczę 2 kreski to ani przez chwile nie będę miała myśli, ze coś jest nie tak a czy na pewno wszystko w porządku itd. Będzie co ma być. Nikt nie wie, co dla nas los przygotował. Wiadomo wszystkie chcemy żeby było dobrze, ale zamartwianie się nic nie da.

A ja Wam tu obiecuję, ze jak zobaczę 2 kreski to ani przez chwile nie będę miała myśli, ze coś jest nie tak a czy na pewno wszystko w porządku itd. Będzie co ma być. Nikt nie wie, co dla nas los przygotował. Wiadomo wszystkie chcemy żeby było dobrze, ale zamartwianie się nic nie da.

Jestem tego samego zdania... Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze ;) a samo zamartwianie moze przyniesc tylko problemy...

Ja postanowilam nie doszukiwac sie jakichkolwiek problemow w internetach :) wczesniej z kazdym bolem, niepokojacym czyms lecialam do laptopa a pozniej siedzialam i ryczalam... Po nocy nie moglam spac.. Wiec ten czas od momentu 2 kresek na tescie do poronienia byl zarowno bardzo szczesliwy jak i okropny dla mnie...
Teraz o tym torbielu tez nic nie czytam.. Bedzie co ma byc... Bo jakbym zaczela czytac to stwierdzilabym ze umieram zapewne... ;-)
najgorsze jest myslenie ciagle o tym, psychika siada :(

anik90, bardzo chętnie [emoji6]
Emzilka, masz racje ! Ja tez wymyślałam miesiące, ze pragnę córeczki a urodziłam syna w sierpniu chodź zarzekałam sie, ze nigdy rodzic nie będę w lato.. a na prawdę było super i teraz tym bardziej jest mi to obojętne byle było zdrowe maleństwo [emoji3]
Bulbasek, dokładnie ! Ja pamietam w pierwsze ciazy zrobiłam dwa testy.. jeden dwa dni po terminie i drugi po tygodniu, a potem cierpliwie czekałam na wizytę [emoji3]

Prześlij przepis na to ciasto
Na googlach jest przepis bardzo prosty polecam tylko czekolada jajka maslo i cukier

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

reklama
Święte słowa [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry