reklama
Masz prawo do żaluDzięki, moze prezent na święta będzie,chociaz nie powiem dół jest
Ale musisz wierzyć że jak nie ten cykl to następny albo następny, w końcu przyjdzie ten dzień [emoji106]
Los nam robi prezenty w najmnie oczekiwanym momencie [emoji12]
"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."
W poniedzialekSarat musi być dobrze leż i odpoczywaj,myślami z tobą a kiedy lekarz
Jednak jak narazie okresu nie ma.. Tylko troszke tej krwi ze sluzem i narazie sie uspokoilo. Jeszcze i tak za wczesnie wydaje mi sie.. Zobaczymy wy juz mozecie dzialac wiec macie super ja zobacze co mi gin powie ale tak jak mowie jak bedzie wszystko pogojone to bym chciala w grudniu zaczac starania po @.. Ehh zeby nam sie szybciutko udalo i bylo juz bez problemuMialam krwawienie ale jak mnie badalo 4 lekarzy to kazdy mial inna teorie czy zabieg czy nie.... Wiec zadecydowalam praktycznie sama ze nie chce zabiegu, bo to wiadomo zawsze ryzyko jest.... Zycze Ci zeby @ przybyla jak najpredzej i wszystko dobrze sie ulozylo :-)
Podobno tak, te 24h sa najwazniejsze bedzie dobrze zobaczysz.. Moze obie dolaczymy do wrzesniowek?Cześć dziewczyny [emoji3] podczytuje was ale jakoś nie mam weny,nastroju.. Niektóre z was walczą jeszcze o lipiec a ja to juz nawet sierpniówką nie będę.. testy owu wyznaczyły mi owulkę na wczoraj i tak też było bo w pracy czułam kłucie w jajniku.. mam jednak problem bo nie zauważyłam u siebie płodnego śluzu a zawsze miałam go bardzo dużo..
M pomimo dobrego seksu nie dał się zbajerować i niestety nie skończył we mnie eh.. [emoji12] ale jest juz miedzy nami lepiej wiec może w kolejnym cyklu podziałamy od nowa [emoji6]Powiedzcie mi, po owulacji jest tylko 24h na zapłodnienie?
Kochana jescze nic straconego.. Jeszcze jestes przed okresem to moze pojawia sie pozniej dwie kreseczki trzymam kciukiW przyszly wtorek. Moze w niedziele bedzie druga. Wiem ze jeszcze za wczesnie na testowanie ale te dni a nawet godziny ciagna sie w nieskonczonosc
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Emzilka
Fanka BB :)
Wczesniej zalezalo mi zeby dzidzius urodzil sie w maju-czerwcu.. Bo to wiadomu i spacerki przyjemniejsze i dzien dluzszy i aura nie sprzyja depresji tak jak jesienia…. Zalezalo mi zeby to byla dziewczynka... Bo ciuszki dla dziewczynki sa takie fajne, slodkie.. Bo moglabym kupowac zabawki, ubranka ktore zawsze chcialam miec jednak niestety nie bylo nas stac na to.... Teraz po tym co mnie spotkalo, po tym jak poronilam zrozumialam jak bardzo egoistyczne mysli mialam... Ja nawet moje fasolki nazywalam imionami, chociaz bylo za wczesnie zeby okreslic plec moich dzieciaczkow... Niewazne bylo ze moj maz pragnie aby to byla parka- chlopiec i dziewczynka, zeby dzieci byly zdrowe.. Wazne bylo to co ja mysle i chce....
Teraz wiem, ze najwazniejsze jest to aby zajsc w ciaze, ale nie za wszelka cene... Wazne jest to aby ciaza byla szczesliwie donoszona.... Wazne jest to aby dzidzia byla zdrowa.... Dopiero na samym koncu jest to czy bedzie to chlopczyk czy dziewczynka czy bedzie to w styczniu czy w lipcu... Co by nie bylo i kiedy bylo, bede kochac nad zycie... Daj tylko Boze aby bylo.....
Teraz wiem, ze najwazniejsze jest to aby zajsc w ciaze, ale nie za wszelka cene... Wazne jest to aby ciaza byla szczesliwie donoszona.... Wazne jest to aby dzidzia byla zdrowa.... Dopiero na samym koncu jest to czy bedzie to chlopczyk czy dziewczynka czy bedzie to w styczniu czy w lipcu... Co by nie bylo i kiedy bylo, bede kochac nad zycie... Daj tylko Boze aby bylo.....
reklama
Fidzia 1987
Fanka BB :)
Tak wiem, dół zaraz minie i przyjdzie nadzieja na następny cykl, trochę sobie dziś powyje i będzie dobrze. Trzymam kciuki za nas wszystkieMasz prawo do żalu
Ale musisz wierzyć że jak nie ten cykl to następny albo następny, w końcu przyjdzie ten dzień [emoji106]
Los nam robi prezenty w najmnie oczekiwanym momencie [emoji12]
"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."