reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aniu mądre słowa. Będzie co ma być :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Otóż to. Nie na wszystko mamy wpływ niestety.

Wiem, pewnie mozna uznać że łatwo mi tak pisać bo już mam córkę, ale wiem co musi każda z Was przejść bo doświadczałam tego przez cztery długie lata.
Próbować trzeba pewnie, ale nic na siłę.
Będzie dobrze, wszystko ma swój czas

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

reklama
Otóż to. Nie na wszystko mamy wpływ niestety.

Wiem, pewnie mozna uznać że łatwo mi tak pisać bo już mam córkę, ale wiem co musi każda z Was przejść bo doświadczałam tego przez cztery długie lata.
Próbować trzeba pewnie, ale nic na siłę.
Będzie dobrze, wszystko ma swój czas

Bardzo zdrowe podejście. Ja już od poprzedniego cyklu zaczęłam w ten sposób myśleć. W poprzednim cyklu nawet nie testowalam na owu.
W tym kupiłam testy facelle bo chciałam je wypróbować. Ale zauważyłam że też mnie stresują. Np. Wczoraj spodziewałam się pozytywu bo często miałam owu w 12 dc no i lipa. Zobaczymy dzisiaj.
Postanowiłam też że w tym cyklu kończę pić moje zioła i inofem i od następnego tylko kwas foliowy. Nie uda się teraz to trudno. Może kiedyś się uda.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Plamoenie dzis ustalo. Caly dzien leze, moze to pomoglo? Wczoraj sie przepracowalam i moze z tego wynikly te plamienia. Modle sie zeby bylo dobrze. Prosze trzymajcie kciuki za mnie i za to zeby te plamienia już nie wróciły! Czuję rozpieranie i ucisk w dole brzucha. Jestem zestresowana lecz staram się myśleć pozytywnie.

Plamoenie dzis ustalo. Caly dzien leze, moze to pomoglo? Wczoraj sie przepracowalam i moze z tego wynikly te plamienia. Modle sie zeby bylo dobrze. Prosze trzymajcie kciuki za mnie i za to zeby te plamienia już nie wróciły! Czuję rozpieranie i ucisk w dole brzucha. Jestem zestresowana lecz staram się myśleć pozytywnie.
Musisz się oszczędzać i myśleć pozytywnie
Będzie dobrze, trzymam kciuki [emoji106][emoji106]

Bardzo zdrowe podejście. Ja już od poprzedniego cyklu zaczęłam w ten sposób myśleć. W poprzednim cyklu nawet nie testowalam na owu.
W tym kupiłam testy facelle bo chciałam je wypróbować. Ale zauważyłam że też mnie stresują. Np. Wczoraj spodziewałam się pozytywu bo często miałam owu w 12 dc no i lipa. Zobaczymy dzisiaj.
Postanowiłam też że w tym cyklu kończę pić moje zioła i inofem i od następnego tylko kwas foliowy. Nie uda się teraz to trudno. Może kiedyś się uda.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siedzenie i zamęczanie się tym że a noż się teraz udało albo nie, źle wpływa na psyche.
Ja nigdy nie stosowałam testôw owu, mierzenia temp i tym podobne.
Polegam na kalendarzyku i swoim ciele.
Gdybym robiła cokolwiek innego to bym odeszła od zmysłów.
Po tym co przeszliśmy przy pierwszych staraniach obiecaliśmy sobie że drugie dziecko owszem ale nie na siłę, nie za wszelką cenę.
Wierze jednak że się doczekamy, to tylko kwestia czasu.
Wszystkie się doczekamy, tylko dla każdej z nas, inny czas będzie tym właściwym. [emoji106]
Trzeba myśleć pozytywnie, to działa cuda.

reklama
sarat będzie wszystko dobrze na pewno ! [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry