reklama
Lanvin
Fanka BB :)
True storyZobacz załącznik 782347
Ale mnie to rozbawilo dziś [emoji23]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz ze ja nie wiem .. Niby powinna byc wyzsza ale ja sama nie mierzylam.. Tylko czulam sie jakbym miala dostac grype, jakbym byla przeziebiona itp. I potem okres nie przyszedl i okazalo sie ze jestem w ciazy..Mierzyłam przed chwilą tem ciała (termometr bezdotykowy skieowany na czoło) i mam 36.4 czy to nie za mało jak na ewntualną ciążę?
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Mierzyłam przed chwilą tem ciała (termometr bezdotykowy skieowany na czoło) i mam 36.4 czy to nie za mało jak na ewntualną ciążę?
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Temp mierzy się codziennie rano po przebudzeniu termometrem elektornicznym z odczytem najlepiej do 2 miejsc po przecinku. Temp mierzy się w pochwie, ustach lub odbycie. Także taka Temp jak sobie zmierzyłam nic Ci nie powie ;-)'
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez starajac sie o drugie dziecko sobie wybieralam.. A bo fajnie jakby urodzilo ise na kwiecien/maj bo wiosenne dziecko ze na lato byloby super, bo spacerki itp. A teraz po poronieniu to juz mi to jedno.. I tak musze przeczekac to juz jak sie usa od razu to bedzie prawie zimowe i juz mi to jedno.. Najwazniejsze zeby bylo zdrowe i obojętne czy dziewczynka czy chlopczyk.. Jedna corke juz mam:Wczesniej zalezalo mi zeby dzidzius urodzil sie w maju-czerwcu.. Bo to wiadomu i spacerki przyjemniejsze i dzien dluzszy i aura nie sprzyja depresji tak jak jesienia…. Zalezalo mi zeby to byla dziewczynka... Bo ciuszki dla dziewczynki sa takie fajne, slodkie.. Bo moglabym kupowac zabawki, ubranka ktore zawsze chcialam miec jednak niestety nie bylo nas stac na to.... Teraz po tym co mnie spotkalo, po tym jak poronilam zrozumialam jak bardzo egoistyczne mysli mialam... Ja nawet moje fasolki nazywalam imionami, chociaz bylo za wczesnie zeby okreslic plec moich dzieciaczkow... Niewazne bylo ze moj maz pragnie aby to byla parka- chlopiec i dziewczynka, zeby dzieci byly zdrowe.. Wazne bylo to co ja mysle i chce....
Teraz wiem, ze najwazniejsze jest to aby zajsc w ciaze, ale nie za wszelka cene... Wazne jest to aby ciaza byla szczesliwie donoszona.... Wazne jest to aby dzidzia byla zdrowa.... Dopiero na samym koncu jest to czy bedzie to chlopczyk czy dziewczynka czy bedzie to w styczniu czy w lipcu... Co by nie bylo i kiedy bylo, bede kochac nad zycie... Daj tylko Boze aby bylo.....
sylwkaq90
Lux skąd te dolegliwości na raz? Już lepiej się czujesz? Już masz bliżej niż dalej
Dziewczyny ja też tak chcialam rodzic w wakacje, ale jak czytam Was to już wiem, że nie zależy mi na tym. Najważniejsze jest zdrowie i szczesliwe rozwiązanie. Płeć tez obojętna, tym bardziej, że to pierwsze dzieciątko.
Dziewczyny ja też tak chcialam rodzic w wakacje, ale jak czytam Was to już wiem, że nie zależy mi na tym. Najważniejsze jest zdrowie i szczesliwe rozwiązanie. Płeć tez obojętna, tym bardziej, że to pierwsze dzieciątko.
Emzilka
Hej, Lux mam nadzieje ze juz lepiej u Ciebie....?
U mnie tragedia po tym Duphastanie... Wzrok mi sie rozmywa po ok 2-3h od wziecia tabsa .. A dzisiejsza noc i wczorajszy wieczor to byl hit :| dol plecow mnie bolal, parcie na pecherz chociaz pusty juz byl i kucie w jajnik... Mam nadzieje ze to torbiel sie nie powieksza tylko zmniejsza.... ;(
U mnie tragedia po tym Duphastanie... Wzrok mi sie rozmywa po ok 2-3h od wziecia tabsa .. A dzisiejsza noc i wczorajszy wieczor to byl hit :| dol plecow mnie bolal, parcie na pecherz chociaz pusty juz byl i kucie w jajnik... Mam nadzieje ze to torbiel sie nie powieksza tylko zmniejsza.... ;(
Cieszę bardzo że to już 35tydz jeszcze do 38zebys kochana wytrzymałahej...nocke mialam tragiczna bolal mnie zab, glowa i ucho
aha i witam sie w 35 tygodniu
reklama