reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
M_ania teraz się uda :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki
Tobie też tego życzę
Jak wszystkim tu zresztą i za wszystkie mocno trzymam kciuki &&&&&&

10 grudnia mam urodziny, więc może los zechce mi dać wyjątkowy prezent [emoji16]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Nimitii, pamietam ze łykałaś olej z wiesiołka, powiedz mi z firmy oeraparol masz zwykły czy Oeaparol femina? Bo znalazłam dwa i nie wiem który kupić, czy jest w ogóle jakaś różnica..?

A jakie witaminy polecacie w ciąży? Ja na razie drugi miesiąc łykam tylko kwas foliowy.
Ja też kwas foliowy i gin mówił, że jak wszystko jest ok, to wystarczy :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

O to tym bardziej! Ależ byłoby cudownie :)
Ja się już nie staram wiec cały "baby dust" do reszty wysyłam ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli czujesz że musisz odpuścić zrób to
Dla zdrowia psychicznego

Ja przy poprzednich staraniach odpuściłam po 4 latach, rzuciłam prace i posz/am na swoje, i jak już wszystko było zapięte na ostatni guzik to się udało

Dziś jestem pewna że największym wrpgiem tych starań byłam ja sama a konkretnie moja głowa i jedna myşl ze musi się teraz udać
Otóż nie musi
Wszystko ma swój czas

Dlatego teraz staram się nie spinać
Pójde w tym cyklu spraedzić czy wszystko ok po tych plamieniach i czy jest owulacja i będziemy się starać na luzie

Żal mi tylko córci bo ona czeka na rodzeństwo ale musi być cierpliwa [emoji17]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

reklama
Do góry