Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaki tam bladzioch, ladna kreskaHej kochane, ja dzisiaj świętuje, jadę na obiadek do rodziców. Zrobiłam teścik dziś znowu i znowu mega bladzioch, załączam zdjęcie. Dobrze, że lekarza mam już umówionego, bardziej na niego czekam niż na wynik bety. Pozdrowionka. :*
powodzeniaAnia, ta Twoja kreska to nie taki bladzioch
Też bym chciała taka zobaczyć.
Ja właśniew poniedziałek lecę na monitoring i działamy
Prześlij przepis na to ciastoJezeli chodzi o mnie to czuje sie fatalnie jestem chora zapalenie zatok a najgorsze jest to za po 14dc nie biore lekow zadnych wiec mecze sie z kazdym bolem glowy a boli mnie czesto i nie lekko a teraz te zatoki leczone tylko sprayem do nosa tj.woda do nosa to jest masakra a do tego jutro wyjazd wszystko na warjata.
Ale ciasto w piekarniku robie czekoladowa chmure Nigelii pycha
kwas foliowy caly czas, bo u mnie sie witaminy nie przyjely wymiotowalam po nich i po prostu jadlam duzo owocow, one maja witaminy ale jak juz to Pregna med sa fajne i niedrogie ale wtedy foliku juz nie wolno brac, bo one go zawierajaA jakie witaminy polecacie w ciąży? Ja na razie drugi miesiąc łykam tylko kwas foliowy.
Tak raz tak miałam musiało jakieś naczynko pęknąć jak już ok to wszystko w porządkuDziewczyny byłam siku. Papier po podtarciu byl jasnorozowy. Brak domieszki krwi, ale nie zdawalo mi sie to byl jasny roz. Podcieralam sie dalej i nic już niby ok. Boje sie. Miala ktoras tak??