reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jezeli chodzi o mnie to czuje sie fatalnie jestem chora zapalenie zatok a najgorsze jest to za po 14dc nie biore lekow zadnych wiec mecze sie z kazdym bolem glowy a boli mnie czesto i nie lekko a teraz te zatoki leczone tylko sprayem do nosa tj.woda do nosa to jest masakra a do tego jutro wyjazd wszystko na warjata.
Ale ciasto w piekarniku robie czekoladowa chmure Nigelii pycha

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
Prześlij przepis na to ciasto

A jakie witaminy polecacie w ciąży? Ja na razie drugi miesiąc łykam tylko kwas foliowy.
kwas foliowy caly czas, bo u mnie sie witaminy nie przyjely :( wymiotowalam po nich i po prostu jadlam duzo owocow, one maja witaminy :) ale jak juz to Pregna med sa fajne i niedrogie :) ale wtedy foliku juz nie wolno brac, bo one go zawieraja ;)

Dzięki lux :)

Ja brałam w ciąży LadeeVit.
Według Pani w aptece i mojego lekarza obecnie najlepsze witaminy. Podobno mają wszystko.

reklama
Witajcie,

U mnie @ się wreszcie rozchulała także mam dziś 1 dc
Owulacje teoretycznie powinnam mieć koło 23.11 więc po 20-tym pójdę do ginki
Następną @ mam na 7.12

Postaram się nadrobić i napisać coś więcej

Póki co

Ania ja miałam też takie testy pozytywne, i nie są one blade, będzie dobrze [emoji106]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Do góry