reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny. U mnie też przeziębienie [emoji54] gardło boli niesamowicie i katar się pojawił.u mnie dziś 22 dc jeszcze 4 dni do @ o ile będzie jak przez ostatnie miesiące w 26 dc. Jak myślicie kiedy najwcześniej zatestowac? Bo chciałabym jakieś leki wziąć a tak to mi miód i witamina C zostaje. A Wy jak się ratujecie przed przeziebieniem?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się już od 3 lat lecze naturalnie i choruje max 3 dni.
Wit C nie leczy przeziębienia to mit spowodowany wymysłem jakiegoś amerykańskiego naukowca x lat temu i został już obalony.
Dużo czosnku, imbir, syrop/sok malinowy, syrop z cebuli, syrop z czarnego bzu

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

No to faktycznie 7.10 będzie sądnym dniem. Ja się jakoś nie nastawiala specjalnie żeby się znów nie rozczarować. Ale z drugiej strony to czekanie jest straszne, wolałabym już wiedzieć [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Super to będzie dzień pełen emocji [emoji1]
Jeszcze nimitii z tego co pamiętam

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie ! Ja pewnie zacznę pierwsza bo juz po 4 rano polskiego czasu będę testować :-) oczywiście podzielę sie z Wami moja biela wizira [emoji23] i będę trzymac kciuki za Was [emoji182]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha jest jeszcze nadzieja :)
Nimitti co za sen... jeszcze testy zabronione, no na pewno...[emoji14]Megan a Ty gdzie? Czekam na pozytywne wieści !
Spark tak mi przykro :( wierzyłam , że tym razem sie udało ;( ale @ jeszcze nie ma wiec moze cos sie tam poprzesuwalo? Bede za Ciebie trzymac bardzo mocno kciuki caly czas bo tyle juz sie staracie ,że podziwiam :) u mnie dopiero 5 cs a ja juz mam dosc ;p ale nie chce smęcić jak widze ,że inni mają gorszą sytuacje . Aż mi glupio .. No nic, w koncu sie doczekasz tych dwóch kresek jak i każda z Was dziewczyny ! :*
U mnie nie ma dobrych wieści , dlatego jestem podłamana i nie mam sił nawet odpisywać. Tylko czytam cały czas . Dzisiaj dzien okresu i zrobiłam przed chwilą test ten paskowy żeby sie ich pozbyc:) negatyw :( niby nie z pierwszego siku ale chociaz jakis cien by sie przydal :l jeśli faktycznie owulacja mi sie przesunela na 18 lub 19dc to dzisiaj 11/12dpo. Także @ tez moze sie spoznic.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkich. :)
Na przeziębienie zawsze mi pomagaly naturalne sposoby jak czosnek i miód albo syrop z cebuli.

Aż mi się głupio zrobiło jak przeczytałam z jakimi trudnościami sie mierzycie a ja zaczęłam smecic że w pierwszym cyklu się nie udało, wybaczcie kochane.
Ja dzisiaj mam 3 dc @, nastawienie znow pozytywne, działamy dalej do skutku. :D:D:D

Tabelka
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    106,4 KB · Wyświetleń: 339
reklama
Do góry