reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny. U mnie też przeziębienie [emoji54] gardło boli niesamowicie i katar się pojawił.u mnie dziś 22 dc jeszcze 4 dni do @ o ile będzie jak przez ostatnie miesiące w 26 dc. Jak myślicie kiedy najwcześniej zatestowac? Bo chciałabym jakieś leki wziąć a tak to mi miód i witamina C zostaje. A Wy jak się ratujecie przed przeziebieniem?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się już od 3 lat lecze naturalnie i choruje max 3 dni.
Wit C nie leczy przeziębienia to mit spowodowany wymysłem jakiegoś amerykańskiego naukowca x lat temu i został już obalony.
Dużo czosnku, imbir, syrop/sok malinowy, syrop z cebuli, syrop z czarnego bzu

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

No to faktycznie 7.10 będzie sądnym dniem. Ja się jakoś nie nastawiala specjalnie żeby się znów nie rozczarować. Ale z drugiej strony to czekanie jest straszne, wolałabym już wiedzieć [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Super to będzie dzień pełen emocji [emoji1]
Jeszcze nimitii z tego co pamiętam

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie ! Ja pewnie zacznę pierwsza bo juz po 4 rano polskiego czasu będę testować :-) oczywiście podzielę sie z Wami moja biela wizira [emoji23] i będę trzymac kciuki za Was [emoji182]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha jest jeszcze nadzieja :)
Nimitti co za sen... jeszcze testy zabronione, no na pewno...[emoji14]Megan a Ty gdzie? Czekam na pozytywne wieści !
Spark tak mi przykro :( wierzyłam , że tym razem sie udało ;( ale @ jeszcze nie ma wiec moze cos sie tam poprzesuwalo? Bede za Ciebie trzymac bardzo mocno kciuki caly czas bo tyle juz sie staracie ,że podziwiam :) u mnie dopiero 5 cs a ja juz mam dosc ;p ale nie chce smęcić jak widze ,że inni mają gorszą sytuacje . Aż mi glupio .. No nic, w koncu sie doczekasz tych dwóch kresek jak i każda z Was dziewczyny ! :*
U mnie nie ma dobrych wieści , dlatego jestem podłamana i nie mam sił nawet odpisywać. Tylko czytam cały czas . Dzisiaj dzien okresu i zrobiłam przed chwilą test ten paskowy żeby sie ich pozbyc:) negatyw :( niby nie z pierwszego siku ale chociaz jakis cien by sie przydal :l jeśli faktycznie owulacja mi sie przesunela na 18 lub 19dc to dzisiaj 11/12dpo. Także @ tez moze sie spoznic.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkich. :)
Na przeziębienie zawsze mi pomagaly naturalne sposoby jak czosnek i miód albo syrop z cebuli.

Aż mi się głupio zrobiło jak przeczytałam z jakimi trudnościami sie mierzycie a ja zaczęłam smecic że w pierwszym cyklu się nie udało, wybaczcie kochane.
Ja dzisiaj mam 3 dc @, nastawienie znow pozytywne, działamy dalej do skutku. :D:D:D

Tabelka
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    106,4 KB · Wyświetleń: 334
reklama
Do góry