Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moze to spadek implantacyjny? kciuki!
U mnie takie objawy oznaczały ciaze.Bertha - raczej nie [emoji22] podbrzusze napięte i lekko wzdęte, senność, częste wizyty w toalecie ...to raczej objawy na @@@ jeszcze tylko wrażliwości piersi brakuje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bertha może za wcześnie ?
Witam z rana, dołączam dzisiaj do przeziebionych :/
Bertha może być za wcześnie ja bym poczekala do 14dpo
U mnie 5dpo i nie wiem czy w ogóle mierzenie temp mi coś powie przez to przeziębienie :/
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie takie objawy oznaczały ciaze.
Zawsze miałaś senność przed @?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, po clo tak kiepskie... no ja oprocz tych jeszcze olej z wiesiolka, witamine e (przypisana przez lekarza w szpitalu na recepte- w sumie nie qiem czy na niedokrwistość czy na cos z IO zwiazana) no i zelazo Bo sporyyy niedobror.Codzienny zestaw jest niezlyPewnie po clo masz takie kiepskie endo. Ja miałam tak samo. Lekarz zmienił mi na inny lek i endo mam zawsze w granicach 10 mm.