reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam z rana, dołączam dzisiaj do przeziebionych :/
Bertha może być za wcześnie ja bym poczekala do 14dpo
U mnie 5dpo i nie wiem czy w ogóle mierzenie temp mi coś powie przez to przeziębienie :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam kaszel od jakiegoś czasu, a dzis jeszcze katar.. Teraz nie wiem jak sie tego pozbęde.. Miód kupie.. I tylko wit C mozna łykać ?
Współczuje gorączki.. Chyba tylko kompresy pozostają ?

Bertha, to na pewno jest za wczesnie.. Ja Was podziwiam, ze tak szybko testujecie. Ja zawsze w druga strone myslalam "czekam na @.. Jak sie bedzie wyraźnie spóźniać to machnę tekścik" no i tak było.. Tylko @ spóźnialsmy mi sie 5-3 dni a test był negatywny. Kolejny (po 6 dniach dopiero) pozytywny. Wszystko sie moze zdazyc i trzymam mocno, a Ty bądź dobrej mysli :) spróbuj sie odprezyc :)))

Pewnie po clo masz takie kiepskie endo. Ja miałam tak samo. Lekarz zmienił mi na inny lek i endo mam zawsze w granicach 10 mm.
Tak, po clo tak kiepskie...;) no ja oprocz tych jeszcze olej z wiesiolka, witamine e (przypisana przez lekarza w szpitalu na recepte- w sumie nie qiem czy na niedokrwistość czy na cos z IO zwiazana) no i zelazo Bo sporyyy niedobror.Codzienny zestaw jest niezly :p

Cześć dziewczyny. U mnie też przeziębienie [emoji54] gardło boli niesamowicie i katar się pojawił.u mnie dziś 22 dc jeszcze 4 dni do @ o ile będzie jak przez ostatnie miesiące w 26 dc. Jak myślicie kiedy najwcześniej zatestowac? Bo chciałabym jakieś leki wziąć a tak to mi miód i witamina C zostaje. A Wy jak się ratujecie przed przeziebieniem?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bertha jest jeszcze nadzieja :)
Nimitti co za sen... jeszcze testy zabronione, no na pewno... :p
Megan a Ty gdzie? Czekam na pozytywne wieści !

Do góry