reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam z rana, dołączam dzisiaj do przeziebionych :/
Bertha może być za wcześnie ja bym poczekala do 14dpo
U mnie 5dpo i nie wiem czy w ogóle mierzenie temp mi coś powie przez to przeziębienie :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam kaszel od jakiegoś czasu, a dzis jeszcze katar.. Teraz nie wiem jak sie tego pozbęde.. Miód kupie.. I tylko wit C mozna łykać ?
Współczuje gorączki.. Chyba tylko kompresy pozostają ?

Bertha, to na pewno jest za wczesnie.. Ja Was podziwiam, ze tak szybko testujecie. Ja zawsze w druga strone myslalam "czekam na @.. Jak sie bedzie wyraźnie spóźniać to machnę tekścik" no i tak było.. Tylko @ spóźnialsmy mi sie 5-3 dni a test był negatywny. Kolejny (po 6 dniach dopiero) pozytywny. Wszystko sie moze zdazyc i trzymam mocno, a Ty bądź dobrej mysli :) spróbuj sie odprezyc :)))

Pewnie po clo masz takie kiepskie endo. Ja miałam tak samo. Lekarz zmienił mi na inny lek i endo mam zawsze w granicach 10 mm.
Tak, po clo tak kiepskie...;) no ja oprocz tych jeszcze olej z wiesiolka, witamine e (przypisana przez lekarza w szpitalu na recepte- w sumie nie qiem czy na niedokrwistość czy na cos z IO zwiazana) no i zelazo Bo sporyyy niedobror.Codzienny zestaw jest niezly :p

Cześć dziewczyny. U mnie też przeziębienie [emoji54] gardło boli niesamowicie i katar się pojawił.u mnie dziś 22 dc jeszcze 4 dni do @ o ile będzie jak przez ostatnie miesiące w 26 dc. Jak myślicie kiedy najwcześniej zatestowac? Bo chciałabym jakieś leki wziąć a tak to mi miód i witamina C zostaje. A Wy jak się ratujecie przed przeziebieniem?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bertha jest jeszcze nadzieja :)
Nimitti co za sen... jeszcze testy zabronione, no na pewno... :p
Megan a Ty gdzie? Czekam na pozytywne wieści !

Do góry