reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny. U mnie też przeziębienie [emoji54] gardło boli niesamowicie i katar się pojawił.u mnie dziś 22 dc jeszcze 4 dni do @ o ile będzie jak przez ostatnie miesiące w 26 dc. Jak myślicie kiedy najwcześniej zatestowac? Bo chciałabym jakieś leki wziąć a tak to mi miód i witamina C zostaje. A Wy jak się ratujecie przed przeziebieniem?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Za 4 dni :p
Ja niestety naturalnie nie potrafię się leczyć :)

reklama
Moja @ chyba wiedziała, że myślałam, że mogę być w ciąży i teraz nie przychodzi bo nie chce mnie rozczarować...:p
Teraz muszę jej wytłumaczyć, że już wszystko wiem, wiec niech do mnie do cholery wraca ! :D czekam z utęsknieniem :)

Hejka. Widzę że tu prawie wszystkie przeziębione. Ja też ale troszeczkę,delikatny katar i kaszel ale nic nie biorę przejdzie samo. Hehe. Miłego dnia wszystkim.

Spark - ja tez naturalnie nie potrafię sie leczyć ;/ jakoś po dzieciństwie mam wstręt do cebuli z miodem na kaszel :p ja byłam chora w owulacje i ratowałem sie gripexem [emoji51] został tylko katar ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii Ola Siwa zdrówka życzę .... ja juz po ... cytryna na bolące gardło nie bardzo, lepiej sok z malin na rozgrzanie ale co Katka polecala sok z czarnego bzu. Ja jeszcze Wit c i wapno piłam. A na katar woda morska.
Zdrówka życzę !!!!

Ja dziś 8 dpo ale nie czuje nic....nie nastawiam się świadomie ale nie powiem, że nie wsłuchuje się i nie szukam czegoś odbiegającego od normy.

Siwa a Ty jak znosisz czekanie ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam kaszel od jakiegoś czasu, a dzis jeszcze katar.. Teraz nie wiem jak sie tego pozbęde.. Miód kupie.. I tylko wit C mozna łykać ?
Współczuje gorączki.. Chyba tylko kompresy pozostają ?

Bertha, to na pewno jest za wczesnie.. Ja Was podziwiam, ze tak szybko testujecie. Ja zawsze w druga strone myslalam "czekam na @.. Jak sie bedzie wyraźnie spóźniać to machnę tekścik" no i tak było.. Tylko @ spóźnialsmy mi sie 5-3 dni a test był negatywny. Kolejny (po 6 dniach dopiero) pozytywny. Wszystko sie moze zdazyc i trzymam mocno, a Ty bądź dobrej mysli :) spróbuj sie odprezyc :)))
Delli współczuję ... może jakieś syropki dla ciężarnych ? I oczywiście natural.

Nimitii Ola Siwa zdrówka życzę .... ja juz po ... cytryna na bolące gardło nie bardzo, lepiej sok z malin na rozgrzanie ale co Katka polecala sok z czarnego bzu. Ja jeszcze Wit c i wapno piłam. A na katar woda morska.
Zdrówka życzę !!!!

Ja dziś 8 dpo ale nie czuje nic....nie nastawiam się świadomie ale nie powiem, że nie wsłuchuje się i nie szukam czegoś odbiegającego od normy.

Siwa a Ty jak znosisz czekanie ?

Oj ciężko jest. Szkoda że nie da się przewinac czasu do terminu @. Emsi a my razem testujemy 7.09?

reklama
Oj ciężko jest. Szkoda że nie da się przewinac czasu do terminu @. Emsi a my razem testujemy 7.09?

Dokładnie. Chodzi mi po głowie, żeby spróbować 6tego (imieniny M) ale na początku cyklu obiecałam sobie, że wytrzymam do dnia @ a to właśnie 7.10 i szczęśliwa 7 [emoji12] .... ale tak mnie już nosi, że masakra eh

Do góry