reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha a jakie masz teściki?
Wiem, że już pewnie wielokrotnie była o tym mowa ale jakie testy według Was są najlepsze ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nordtest. I kupiłam tez w Aptece Doz testy płytkowe ich marki i sa identyczne jak Nordtest - wg mnie z tej samej lini produkcyjnej tylko pod inna marka. Takze polecam.
I rossmannowskie facelle. Ale kiedyś juz mnie zmylił wiec mam wątpliwości przy cieniach.

reklama
Testuje wstawianie zdjeć z appki Tapatalk na iPhone. Moje testy owu 9,10,11dpo:
a9dc20f2696b1832a89526fd928d6004.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

O! Na tapatalk działa wstawianie! Oki, to do wstawiania zdjeć bede używała tej appki. Bo normalnie pisze z appki Forum Babyboom i tam mi nie działa.

hej wszystkim,

nadrobiłam i zapomniałam co miałam odpisać:-D
Bertha twoje testy ciemnieją... no to czekamy na rozwój zdarzeń kochana...

na przeziębienie: czosnek, herbata z lipy. Zero wit C bo podrażnia gardło. To moje metody, plus miód i sok z pigwy w herbacie.

Witajcie.
Bertha powoli do dzieła ;)
Zastosowałam się do rad i wypiłam szklankę z miodem i cytryną. Dzisiaj czuje się lepiej i nie mam już gorączki! Niestety gardło boli dalej biorę tanum Verde. Może coś pomoże.

Witajcie.
Bertha powoli do dzieła ;)
Zastosowałam się do rad i wypiłam szklankę z miodem i cytryną. Dzisiaj czuje się lepiej i nie mam już gorączki! Niestety gardło boli dalej biorę tanum Verde. Może coś pomoże.

Ja do testowania a nie do dzieła, za 3 dni termin @ :) a owu sobie ciemnieją i dają nadzieje...

reklama
Do góry