reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha a kiedy powinno się zrobić taki test owu ? I bolą ciebie może piersi? Mnie mam wrażenie od wczoraj bolą a dzisiaj mocniej niż wczoraj.

Cześć Antonia witaj :)

Ostatnia edycja:
Bertha a kiedy powinno się zrobić taki test owu ? I bolą ciebie może piersi? Mnie mam wrażenie od wczoraj bolą a dzisiaj mocniej niż wczoraj.

Cześć Antonia witaj :)

Ponoc wychodzi pozytywny owu zaraz przed tym jak pozytyw na ciążowym sie pojawi. A Hcg rosnie od zagniezdzania, wiec to jest indywidualne kiedy należy robić. Ja dopiero prowadzę eksperymenty wiec zobaczę czy np obale teraz teorie ze np ciemnieje owulacyjny a ciąży i tak nie bedzie.
Mysle ze gdzieś od 8dpo można porobić. :)

Piersi nic mnie nie bolą. A np w cyklu poprzednim nieudanym mnie bolały. Takze nie wiem co to wszystko znaczy.

Właśnie zrobiłam test owu z facelli wyszedł ciemniejszy niż przed owu i lekko jaśniejszy niż wtedy kiedy była owu. Przetestuje twoją teorię również:) niestety nie mogę załączyć.

Kurcze wstyd się przyznać ale nie wiem co to dpo? Dni po owu? Owulacje miałam dokładnie z soboty na niedzielę w zeszłym tygodniu. A jestem w 21dc (cykl najprawdopodobnie 28 dniowy)

Kurcze wstyd się przyznać ale nie wiem co to odp? Dni po owu? Owulacje miałam dokładnie z soboty na niedzielę w zeszłym tygodniu. A jestem w 21dc (cykl najprawdopodobnie 28 dniowy)

Tak dpo to dni po owulacji ;-) ja tez 21dc ale owu miałam w poniediAlek - przynajmniej wtedy pokazywał to test. Wg temperatury owu miałam w sobotę a wg śluzu 2dni temu [emoji23][emoji23] cykle tez mam 28dniowe (najczęściej) zastanawiam sie czy tez zrobić ten test owu i sprawdzić teorie ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry