reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha a kiedy powinno się zrobić taki test owu ? I bolą ciebie może piersi? Mnie mam wrażenie od wczoraj bolą a dzisiaj mocniej niż wczoraj.

Cześć Antonia witaj :)

Ostatnia edycja:
Bertha a kiedy powinno się zrobić taki test owu ? I bolą ciebie może piersi? Mnie mam wrażenie od wczoraj bolą a dzisiaj mocniej niż wczoraj.

Cześć Antonia witaj :)

Ponoc wychodzi pozytywny owu zaraz przed tym jak pozytyw na ciążowym sie pojawi. A Hcg rosnie od zagniezdzania, wiec to jest indywidualne kiedy należy robić. Ja dopiero prowadzę eksperymenty wiec zobaczę czy np obale teraz teorie ze np ciemnieje owulacyjny a ciąży i tak nie bedzie.
Mysle ze gdzieś od 8dpo można porobić. :)

Piersi nic mnie nie bolą. A np w cyklu poprzednim nieudanym mnie bolały. Takze nie wiem co to wszystko znaczy.

Właśnie zrobiłam test owu z facelli wyszedł ciemniejszy niż przed owu i lekko jaśniejszy niż wtedy kiedy była owu. Przetestuje twoją teorię również:) niestety nie mogę załączyć.

Kurcze wstyd się przyznać ale nie wiem co to dpo? Dni po owu? Owulacje miałam dokładnie z soboty na niedzielę w zeszłym tygodniu. A jestem w 21dc (cykl najprawdopodobnie 28 dniowy)

Kurcze wstyd się przyznać ale nie wiem co to odp? Dni po owu? Owulacje miałam dokładnie z soboty na niedzielę w zeszłym tygodniu. A jestem w 21dc (cykl najprawdopodobnie 28 dniowy)

Tak dpo to dni po owulacji ;-) ja tez 21dc ale owu miałam w poniediAlek - przynajmniej wtedy pokazywał to test. Wg temperatury owu miałam w sobotę a wg śluzu 2dni temu [emoji23][emoji23] cykle tez mam 28dniowe (najczęściej) zastanawiam sie czy tez zrobić ten test owu i sprawdzić teorie ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry