reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

udało mi się umówić do ginekologa na dziś, jak do 16 nie dostane @ to pójdę niech zobaczy na usg czy ja tam nie mam jakiegoś problemu , nigdy mnie jajniki ani macica nie bolały, nigdy nie miałam nadżerki, nic mi nie leci ani nie cuchnie tylko boli.

reklama
Dziś komputer cyklu mi pokazał że @ będzie za 6 dni... więc pewnie się trochę pośpieszyłam z tym testem
A owu masz potwierdzone ze byla 12 dni temu[emoji14]ehh jak ja bym chciala wiedziec kiedy moja byla :( jak sie teraz nie uda to zaopatrze sie w lepsze testy[emoji14]no jak 6 dni to jeszcze troszke[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Sprk ja brałam w ostatniej ciazy progesteron na podtrzymanie UTROGESTAN 200 i podtrzymywał ta ciąże do 10 tyg (ale bylo puste jajo płodowe). Lekarz kazał odstawić i po kilku dniach poroniłam.
Dziewczyny, które biorą witaminki, suplementy czy inne wspomagacze napiszcie ładnie w slupeczku co łykacie i dlaczego, może którejś tez się przyda.

Dziewczyny kochane ! Dziś test owu znowu pozytywny. W nocy miałam dziwne bole brzucha, takie jak zawsze mam na okres i dosc silne. wczesniej mi sie to nie zdarzylo wiec jester troche zaniepokojona.... Testy owu wyszly pozytywne wczoraj i dzis. Natomiast wg ovufiend owulacje miałam w sobotę ! ;-( Ponizej macie moj wykresz ovu. Ja już sama nie wiem, i głupieje... ;-(

Ostatnia edycja:
W rossmanie jest promocja na tetsy owu. za 16 zł bardzo fajne strumieniowe może ktoś by chciał jets ich 5 w paczcce.

Marbia ja biorę
metforminę (metformax 500)
od 5 do 9 dc clo, mioviarian 2x dziennie,
olej z wiesiołka do 15 dc,
acart
i kwas foliowy.

Marbia - ja biorę clo od 5dc do 10dc i codziennie centrum pre pregnancy- czyli wszystkie możliwie witaminy potrzebne w tym oczywiście kwas foliowy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W rossmanie jest promocja na tetsy owu. za 16 zł bardzo fajne strumieniowe może ktoś by chciał jets ich 5 w paczcce.

Marbia ja biorę
metforminę (metformax 500)
od 5 do 9 dc clo, mioviarian 2x dziennie,
olej z wiesiołka do 15 dc,
acart
i kwas foliowy.
A wiesz do kiedy trwa ta promocja ? Jesli teraz by sie nie udalo to biegne po nie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry